Cum sună versurile extrem de emoționante ale pieselor lui Nosfe făcute publice după moartea lui

Nosfe s-a stins din viață la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, lăsând în urmă o suferință care nu poate fi descrisă în cuvinte. Piesele acestuia nelansate au fost făcut publice cu puțin timp în urmă.

24 mart. 2023, 13:13
Cum sună versurile extrem de emoționante ale pieselor lui Nosfe făcute publice după moartea lui

Nosfe s-a stins din viață la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, lăsând în urmă o suferință care nu poate fi descrisă în cuvinte. Acesta plecat de lângă soția și fiica lui, care îl iubeau ca pe ochii din cap. Pe lângă acest lucru, mii de fani au plâns la aflarea tragicei vești, iar colegii de breaslă au fost extrem de afectați de aflarea veștii.

Citește și: Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, noi dezvăluiri: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”

Amintirea lui rămâne vie printre noi, prin piesele sale, prin melodiile care au bucurat o întreagă generație. Acesta a avut nenumărate piese care nu au apucat să fie lansate, mai ales pentru ca acesta se pregătea pentru lansarea unui nou album.

Acum, la cinci luni de la moartea prematură a artistului a fost lansată o piesă extrem de emoționantă a acestuia. Nosfe și-a pus sufletul pe tavă în aceste versuri, în care artistul povestește cum se simte față de fiica și soția lui. Acesta a reușit să își construiască o familei extraordinară alături de Madălina Crețan, alături de care avea o fiică extraordinară pe nume Iris.

Piesele lui Nosfe au fost lansate după moartea acestuia

Piesele acestuia nelansate au fost făcut publice cu puțin timp în urmă. Una dintre ele se numește „Nu pot să nu pot” și a fost făcută în colaborare cu Nane. În piesă vorbea despre cu Iris îl așteaptă în liniște să se joace împreună, pentru că mama ei dormea. Nosfe a fost mereu foarte implicat în viața de familie, iar acum familia acestuia trece prin unele dintre cele cumplite clipe. Mădălinei Crețan și fetiței lor nu le este ușor să se obișnuiască cu ideea că artistul nu se mai află printre noi.

„Nu pot să nu pot

Luptele mele vin din interior

Poate cer prea mult de la oameni

Respect, viziune și răbdare

I-am zis lu’ Iris, tati tre’ să scrie

Mami doarme, nu fă gălăgie

Termin doar piesa asta apoi ne jucăm

Uneori e greu, alteori ușor”, versurile piesei „Nu pot să nu pot”.

Totodată, pe acest album, Nosfe mai are o piesă numită „Te iubesc”, făcute în colaborare cu celebra artistă Irina Rimes. Versurile scrise de cântăreț sunt de-a dreptul emoționante pentru mulți îndrăgostiți.

„Oriunde pe pământ o să fim acasă

Stelele o să ne învelească

Și luna, cu lumina albastră

Poate că da, poate că nu

Poate timpul va decide cine ești tu

Cine sunt eu, unde fugim, ca să fim singuri împreună

Să plutim, peste norii de spumă”, așa sună versurile piesei „Te iubesc””.

Fanii au lăsat numeroase mesaje de apreciere, dar și de regret la piesele lansate în urmă cu puțin timp.

Citește și: Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”