Dacia a lansat modelul în serie limitată Sandero Stepway2

Dacia a lansat, joi, în România, modelul în serie limitată Sandero Stepway2, prezentat la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este disponibil în trei variante de motorizare, cu preţuri de la 9.700 euro, cu TVA inclusă, a anunţat constructorul auto într-un comunicat de presă.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 13:28
Dacia a lansat modelul în serie limitată Sandero Stepway2

Începand cu aceasta saptamana, seria limitata Sandero Stepway2 prezentata la Salonul Auto de la Geneva este disponibila si pentru clientii din Romania.

La interior, noua versiune propune materiale noi si doua tipuri de ambiante care se diferentiaza prin culorile dominante – gri sau rosu.  Clientii pot opta gratuit pentru unul dintre cele doua interioare disponibile. Optional, se poate adauga pachetul Piele, pentru o tapiterie mai eleganta din piele/Tep (include piele naturala pe partea centrala a scaunului, combinata cu piele ecologica) si volan îmbracat în piele. Tot la interior se remarca noul radio CD cu MP3 si satelit de comanda pe volan, priza jack, USB si Bluetooth®.

La exterior, paleta de culori disponibila pe Stepway2 se îmbogateste cu nuanta lansata initial pe modelul Duster, care s-a bucurat de un mare succes în randul clientilor: brun cajou. Gama de motorizari se extinde si ea cu o noua motorizare benzina mai puternica: 1.6 16 V 105 CP.

Preturile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9 700 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10 250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP si 11 700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clientii pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus fata de pretul de lista .


loading...