Dacia Lodgy: Prima imagine din interiorul monovolumului românesc

După ce Lodgy a fost surprins pe străzile din România, avem acum ocazia să vedem cum arată interiorul monovolumului care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

RomaniaTV.net
22 ian. 2012, 07:24

Imaginea a fost postată de un utilizator al forumului Worldscoop care a reușit să fotografieze habitaclul unui Lodgy.

Interiorul nu este foarte pretențios, elementul de bază fiind funcționalitatea.

Dacia Lodgy, prima imagine din interior

Vezi aici primele imagini cu Dacia Lodgy pe străzile din România

Presa de specialitate scrie că Lodgy va beneficia de dotări mai puțin întâlnite la modele Dacia: sistem de navigație Tom Tom, radio CD cu Bluetooth, prize multimedia și Tempomat. Totuși, acestea nu se vor regăsi în variantele standard ale monovolumului, dar se vor afla pe lista de opționale.

Automobile Dacia va lansa Lodgy în România în luna iunie, iar modelul furgon după vacanţa de vară, ambele modele urmând să fie produse la fabrica Renault din Maroc.

Dacia Lodgy are o lungime de 4,5 metri şi oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri. De asemenea, Lodgy are 3 rânduri de scaune.

Lodgy se anunţă cu atât mai „interesantă” cu cât va fi cea mai mare şi mai spaţioasă Dacia din istorie (4,50 lungime, faţă de 4,31 m Duster şi 4,47 Logan MCV), va avea un preţ de sub 10.000 de euro, aşa cum spune presa franceză, devenind cea mai ieftină maşină din clasa ei. Ca preţ, monovolumul se va situa în gama Dacia între Logan şi Duster, oferind mai mult spaţiu decât Logan şi Duster, un preţ mai mare în comparaţie cu berlina, dar mai mic faţă de SUV.

Monovolumul Lodgy va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.


loading...