Dacian Cioloș, disperat după ce a ajuns în Opoziţie alături de AUR! Desfiinţează Guvernul Ciucă: „Este o majoritate toxică PNL-PSD-UDMR formată cu ajutorul președintelui Iohannis”

Dacian Cioloş a catalogat drept "toxică" majoritatea PNL-PSD-UDMR formată cu ajutorul Klaus preşedintelui Iohannis şi susţine că USR, partidul pe care-l conduce, este singur împotriva vechii clasei politice.

25 nov. 2021, 20:50
Dacian Cioloș, disperat după ce a ajuns în Opoziţie alături de AUR! Desfiinţează Guvernul Ciucă: „Este o majoritate toxică PNL-PSD-UDMR formată cu ajutorul președintelui Iohannis”

Dacian Cioloș, liderul USR, a lansat un atac la adresa Guvernului condus de Nicolae Ciucă, la scurt timp după ce a fost învestit în funcţie.

„Suntem singuri împotriva lor. Suntem noi împotriva întregii clase politice vechi și trebuie să strângem rândurile.
Astăzi, s-a instalat la putere o coaliție monstruoasă formată din aceleași partide care de 30 de ani guvernează alternativ, iar acum s-au luat în brațe într-o alianță antireformă.

Este o majoritate toxică PNL-PSD-UDMR formată cu ajutorul președintelui Iohannis, care va avea aproape toată puterea în statul român. Au mai avut-o și alții și nu le-a folosit așa cum credeau ei.
Noi am primit votul oamenilor pentru un program de modernizare a României după ani de stagnare și proteste de stradă. Ne-au scos din Guvern pentru că îi împiedicam să fure”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

Citeşte şi: Dacian Cioloş: Florin Cîţu a aruncat PNL în braţele PSD. În 2024 vrem să câștigăm toate alegerile

Dacian Cioloș, disperat după ce a ajuns în Opoziţie alături de AUR! Liderul USR dinamitează PNL. „Este o rușine, o gravă deturnare a votului!”

„Acum, PNL a găsit partenerul perfect pentru asta, PSD, cel mai corupt partid pe care l-a avut România după 1989.
Peneliștii și președintele Iohannis îl fac azi vicepremier pe Grindeanu, premierul PSD care a dat OUG 13 și față de care sute de mii de oameni au protestat săptămâni întregi.

Este o rușine, o gravă deturnare a votului! Îi înțeleg pe cei dezamăgiți, îi înțeleg pe cei care nu mai au speranță. Rămânem cel mai mare partid de opoziție și singurul care îmbrățișează valorile democratice, europene și autentic liberale”, a mai precizat Dacian Cioloş.

Citeşte şi: Prima ședință de guvern condusă de premierul Nicolae Ciucă. Ce priorități are noua coaliție

De asemenea, preşedintele USR susţine că partidul pe care-l conduce îşi va menţine aceleaşi „obiective anticorupţie”.

„Alternativa liberală pe care USR o propune societății are ca prioritate bunăstarea oamenilor și modernizarea statului, al cărui rol este să protejeze și să promoveze această bunăstare”, a conchis Cioloş.

Citeşte şi: Dacian Cioloș, convins că noua coaliția nu va rezista: „Nu cred că vor prinde Crăciunul anului 2022”


loading...