Dacian Cioloş s-a vaccinat anti-covid: „Nu vreau să fac un spectacol din asta”

Dacian Ciolos sustine că s-a vaccinat si si-a luat certificatul digital, dar nu vrea să facă dovada acestuia. Reamintim că în urmă cu ceva timp, europarlamentarul a făcut mai multe declaraţii controversate despre vaccinare. Ciolos vorebeste însă fără probleme depsre una dintre pasiunile lui, yoga.

07 iul. 2021, 13:50
Dacian Cioloş s-a vaccinat anti-covid: „Nu vreau să fac un spectacol din asta”

Dacian Cioloş a dezvăluit că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Mai mult, europarlamentarul spune că și-a luat şi certificatul verde european, însă nu dorește să facă dovada acestuia.

Dacian Cioloş s-a vaccinat anti-covid

Citeşte şi Dacian Cioloş vrea locul lui Iohannis: „Nu scrie nicăieri că preşedintele partidului este automat şi candidatul la Preşedinţia României”

La începutul campaniei de vaccinare a spus că nu se va vaccina împotriva coronavirusului până nu va avea toate informațiile necesare, europarlamentarul a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat jurnaliştilor de la Libertatea că s-a vaccinat.

„Eu rămân pe același principiu: un om trebuie să fie informat. Trebuie să decidă legat de sănătatea lui, trebuie să fie conștient că anumite decizii legate de sănătatea lui pot să influențeze și sănătatea celorlalți. Am certificat digital COVID-19, m-am vaccinat. Eu nu vreau să fac un spectacol din asta. Am luat și iau în continuare deciziile pe baza unor analize pe care le fac”, a spus europarlamentarul, potrivit sursei citate.

De asemenea, liderul PLUS vorbit în interviu și despre pasiunea sa pentru yoga. Europarlamentarul este dezamăgit că nu mai are atât de mult timp pe cât și-ar dori pentru yoga.

„Așa, relaxări sau exerciții care se mă ajute să mă adun da, mai fac din când în când. Nu prea am avut timp în ultima perioadă, nici măcar de mișcare. Mie îmi place să ies la munte, mă duc în locurile în care să pot să mă adun și să mă regenerez, din păcate, în ultima perioadă am avut mai puțin timp disponibil”, a mai declarat europarlamentarul.

Citeşte şi Începe lupta pentru şefia USR-PLUS. Dacian Cioloş: „Nu cred că trebuie să stăm agăţaţi de o funcţie”