Dan Bittman este BOLNAV de cuperoză!

Dan Bittman pare urmărit de ghinion. Dacă în urmă cu ceva timp artistul era cât pe ce să rămână fără voce, acum Dan Bittman are o altă problemă gravă de sănătate, care necesită un tratament îndelungat şi foarte strict.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 10:12
Dan Bittman este BOLNAV de cuperoză!

Cuperoza este o afecţiune ce apare atunci când tenul este agresat de factori externi sau de alţi factori, precum stresul, dereglările hormonale, alimentaţia nesănătoasă sau consumul de băuturi alcoolice. Această boală afectează cu precădere pielea albă, sensibilă, uscată sau seboreică, care devine roşiatică, pe anumite porţiuni ale feţei.

Aceasta este descrierea bolii de care Dan Bittman suferă de ceva timp şi de care nu a putut scăpa încă. Cea care a încercat să îi ofere o mână de ajutor este Oana Turcu, care a observat în timpul unui interviu că artistul suferă de cuperoză. Văzând că boala este într-un stadiu destul de avansat, Oana Turcu i-a recomandat artistului şi un tratament minune.

Familia Oana Turcu Brancu şi Cristian Brancu sau fericirea absolută. Viaţa înainte şi după Tudor

„O întâlnire cu Dan Bittman va rămâne toată viață un exercițiu de farmec. Anii trecut, iar Dan este la fel de misterios, sincer, zâmbitor, tăios. E șarmant până la infinit. Într-o perioadă în care Dan le explică tuturor că a€œ şi îngerii au demonii lor, poveștile lui au fermecat și vor mai fermeca generații de femei. Am povestit despre vremurile a€“ neapuse a€“ în care fețele efectiv făceau coadă că să îi fure un zâmbet și cum a reușit Liliana să îl câștige pe viață. Uneori, pentru un bărbat, să-i spui că pur și simplu îl aștepți poate fi decisiv! Oricât de simpatic este Dan, ochiul meu nu mă înșeală și am descoperit că tenul lui este sensibil și chiar are cuperoză. E momentul să intervină și, după cum vedeți, a luat deja ceva a€œpentru acasa.

Dimineață și seară, lapte demachiant pentru ten sensibil și loțiune tonică pentru ten sensibil, care emană și endorfine. De două pe săptămâna, curățați tenul foarte bine cu Gel Scrub pentru Ten Sensibil. Dimineață, după acest tratament, se aplică și Cremă Lipozomiala, cu extract de ghimpe, nalbă și musețel. Seară, se folosește ulei pur cu jojoba californiană”, a scris Oana Turcu pe blogul său.

Citeşte şi  DAN BITTMAN, declaraţie şocantă: „Mi-a zis doctorul că dacă trăiesc, vorbesc şi merg…”