Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie: „E timpul să schimbăm ceva în viețile noastre”

Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie. În curând, artistul împlinește 62 de ani și se gândește să facă unele schimbări în viața lui. Artistul se imaginează așezat la casa lui, dar exclude căsătoria pentru că, spune el, n-ar vrea să lase o „fată tânără și frumoasă văduvă'.

22 mart. 2024, 19:57
Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie: „E timpul să schimbăm ceva în viețile noastre”
Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie

Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie. În ultima vreme, s-a speculat că artistul ar forma un cuplu cu Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D, fiind surprinși împreună în diferite ocazii. Artistul a negat însă informația și a precizat că este vorba despre o „amiciție bună și frumoasă’.

Citește: Dan Bittman, posibil candidat la Primăria Sectorului 1: Artistul o desființează pe Clotilde Armand: „Trec des prin cartier. Nu sunt modificări esențiale produse în ultimii patru ani.”

Dan Bittman rupe tăcerea despre căsătorie

Cântărețul recunoaște că și-a schimbat prioritățile odată cu vârsta, iar acum s-ar vedea așezat la casa lui și vrea să-și împartă viața cu o femeie care i-ar oferi înțelegere, dar exclude vehement căsătoria.

Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea. A, nu vă gândiți la căsătorie, fiindcă nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care să mă înțeleg cât mai bine, dar nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă!”, a spus artistul pentru Playtech.ro.

Despre o împăcare cu Liliana Ștefan, mama copiilor săi, Dan Bittman spune că e imposibilă, dar nu pentru că el nu și-ar dori, ci pentru că îi respectă dorința fostei partenere.

Chestiunea unei întoarceri la cea mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru-totul”a adăugat artistul.