Dan Bursuc, afirmaţia care i-a ridicat tot internetul în cap: „I-am spus soţiei mele: dacă mi-ai deranjat părinţii, pot oricând să renunţ la tine”

Impresarul maneliştilor Dan Bursuc a făcut, recent, o afirmaţia care a stârnit indignarea multora dintre cei care au auzit-o. Acesta a spus că părinţii lui sunt pe primul loc în viaţa lui, înaintea soţiei şi copiilor. Ulterior, manelistul a revenit cu clarificări.

26 dec. 2022, 16:33
Dan Bursuc, afirmaţia care i-a ridicat tot internetul în cap: „I-am spus soţiei mele: dacă mi-ai deranjat părinţii, pot oricând să renunţ la tine”

Dan Bursuc a dezvăluit, recent, că mama lui locuieşte în casă cu el, cu soţia şi cu copiii lui. Manelistul şi-a divinizat părinţii. Nu o mai are decât pe mama, tatăl lui a plecat într-o lume mai bună în urmă cu 11 ani. Artistul a dezvăluit, recent, că părinţii lui sunt mai repsus de nevastă şi copii, afirmaţia care i-a pus internetul în cap. Ulterior, Bursuc a revenit asupra afirmaţiei, explicând ce a vrut să spună cu asta.

Dan Bursuc, avertismentul adresat soţiei: „Dacă mi-ai deranjat părinţii, pot oricând să renunţ la tine”

El a precizat că soţia l-a spirijinit necondiționat și i-a arătat tot timpul încredere. Mai mult decât atât, femeia a înţeles exact în ce constă munca lui şi nu l-a presat să fie tot timpul alături de ea.

Noi ne-am completat unul pe celălalt și scumpa mea soție a ingteles că fără muncă și fără să te dedici pentru ceea ce faci nu poți să realizezi nimic. Sunt multe soții care își doresc ca soții lor să stea mai mult în compania lor, să le dea mai multă atenție, dar așa nu poți realiza atât de multe lucuri pe care ți le dorești.

Soția mea a fost mai intelgatoare și a înțeles că eu nu o fac pentru nevoi neapărat și atunci m-a susținut pentru toată treaba și cariera mea. Aș putea să îi mulțumesc. Multe soții nu sunt prea intelegatiare cu soții lor”, a declarat Dan Bursuc pentru Antena Stars.

Citeste si Costel Biju, din nou pe perfuzii. Care este starea de sănătate a manelistului

Dan Bursuc explică afirmaţia controversată: „Cu părinţii nu o să mai am mult timp de stat”

Referitor la afirmaţia potrivit căreia mama lui este mai importantă decât nevasta şi copiii, Dan Bursuc a explicat că de copii se va putea bucura toată viaţa, însă timpul părinţilor este tot mai scurt.

Eu stau cu mama mea în casă, tatăl meu nu mai e. Eu spun sincer, persoanele cele mai importante pentru mine sunt parinții mei, tatăl meu cu mama mea, ei sunt mai presus că orice. Să nu fiu inteles greșit. Copiii sunt mici, părinții sunt în vârstă, și realizez că ei mai au puțin de trăit și atunci nu o să mai am timp să stau cu ei, însă cu copii mei am o viață pe care să mi-o petrec cu ei.

Soției mele i-am spus de la început că îmi iubesc foarte mult părinții și eu vreau părințîi mei să fie respectați maxim. Dacă mi-ai deranjat părințîi, pot renunța la tine oricând”, a mai precizat Dan Bursuc pentru sursa citată.

Citeste si VIDEO: Un TikToker celebru a plătit 50 de euro preotului care a venit cu Nașterea Domnului: „Bam, ia de aici, popă!”