Dan Negru aruncă bomba! De ce nu ar mai vrea în televiziune: „N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt”

Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor" de la Kanal D, a vorbit despre experiența sa, în cei 25 de ani de carieră în televiziune." N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt. Nici eu, nici Esca, nici Andi Moisescu, nici alții", a mărturisit el.

13 ian. 2023, 12:49

Dan Negru a mărturisit recent că nu ar mai face mai face televiziune, dacă ar avea ocazia să o ia de la capăt.

Prezentatorul a oferit un interviu pentru viva.ro, unde a vorbit și despre cum a fost vacanța în India, acolo unde a găsit un copac plantat de dictatorul Nicolae Ceaușescu.

Citiți și: Dan Negru, critici dure la adresa emisiunilor de la TV: „Sunt numite show-uri de umilință”

„Televiziunea nu mai are forța pe care o avea cândva, dar nici nu cred că va dispărea ușor. Își va găsi drumul ca alternativă la online. Dar nu cred că aș mai lua-o de la capăt. Azi n-aș mai avea nicio șansă, pentru că televiziunea se face pe pile și pe găști. De asta a ajuns în stadiul ăsta de degradare, pentru că totul e pe găști. Eu am avut șansa unor producători de geniu, ca Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu, deloc dornici să construiască găști. Azi, oricât de lipsit de talent ai fi, dacă ești în gașca potrivită, poți să faci televiziune. N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt. Nici eu, nici Esca, nici Andi Moisescu, nici alții….”, a spus Dan Negru.

De asemenea,  Dan Negru a recunoscut și ce ar face dacă ar fi pentru o zi Președintele României.

„Aș dormi toată ziua, ca să nu am de a face cu nimeni din lumea lor. Cu câteva săptămâni în urmă m-a sunat Dan Voiculescu să-mi propună să candidez. La primăria Timișoarei mi se propune o dată la 4 ani candidatura. Sunt partide seriose care mi-au propus candidatura în Parlament. Asta arată neseriozitatea politicii româneșți. Nu are nicio treabă notorietatea mea câștigată pe platourile de televiziune cu experiența mea în politică sau administrație. E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate”, a mărturisit Dan Negru.

Citiți și: VIDEO: Fabulos! Ce descoperire a făcut Dan Negru despre Nicolae Ceaușescu: „Țineți-vă bine!”