Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni: „Să fie obligatoriu! Noi nu știm starea lor de sănătate mintală”

Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni. Prezentatorul TV a postat un nou mesaj pe rețelele sociale, în care propune ca aleșii poporului să fie supusi unor controale. Vedeta își ține urmăritorii la curent cu noutățile din țară, iar acum a vorbit despre cei care ne conduc.

27 sept. 2023, 08:52
Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni: „Să fie obligatoriu! Noi nu știm starea lor de sănătate mintală”
Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni

Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni. Jurnalistul a adus în discuție cazul lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a fost prins când lua mită. El a explicat că poate atât el, cât și mulți alții suferă de Hybris, o boală veche, care însemna „lipsă de măsură” la vechii greci.

Citește și: Motivul pentru care Dan Negru își ascunde copiii. Prezentatorul se afișează rar alături de familie

Dan Negru cere expertiză psihiatrică pentru politicieni

Și dacă amarâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă e bolnav? Și alții ca el! Sindromul Hybris e o afecțiune de care ar trebui verificați cei cu funcții și putere. Boala e veche. Hybris însemna „lipsă de măsură” la vechii greci. Aveau și ei bolnavii lor. Băgați-i pe ai noștri la controale psihologice, altfel mereu vor apărea alții!

Noi nu știm starea de sănătate mintală a celor care ne conduc, nu am văzut niciodată vreun aviz psihologic a lor. Să fie asta o obligație!

Socrate, acu’ 2500 de ani, le spunea celor de atunci afectați de sindromul Hybris: ‘Priviţi casele şi copacii cei mai înalţi, pe acestea coboară fulgerul, fiindcă Cerul pedepseşte întotdeauna lipsa de măsură’„, este mesajul scris de Dan Negru, pe rețelele sociale.

Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”

Prezentatorul TV a vorbit despre momentele inedite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, mai ales în tinerețe, în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost criticat de colegii de breaslă prin a fi numit „zgârcit”.

Ha,ha! Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ţi explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi. Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea.

Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ’90”, a spus Dan Negru.