Dan Negru, mesaj dur după ce s-a scris că emisiunea lui de la Antena 1 i-a fost „furată” de Pro TV: „Cu penele altuia…”

Dan Negru nu s-a putut abţine şi a scris un mesaj dur pe reţelele de socializare, la adresa Pro TV-ului, după ce s-a scris că i-a furat emsiunea pe care o prezintă la Antena 1.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 08:29
Dan Negru, mesaj dur după ce s-a scris că emisiunea lui de la Antena 1 i-a fost „furată” de Pro TV: „Cu penele altuia…”

Dan Negru a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, după ce Pro TV a anunțat că va aduce pe micile ecrane o nouă emisiune, numită „Masked Singer„, iar formatul show-ului este asemănător cu al aceluia în care Dan Negru aduce măști în prim-plan și se bucura de un succes uriaș.

Citeşte şi: Dan Negru, ÎN LACRIMI! A murit prea tânăr: „M-a năucit vestea. Cancer!”

Pro TV a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an.

Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga: „Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura …”„, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Scandal între Dan Negru şi Adelin Petrişor. Şi-au adresat cuvinte grele

Un nou scandal a izbucnit pe reţelele de socializare, Dan Negru şi Adelin Petrişor, jurnalist TVR şi corespondent în mai multe zone de conflict, şi-au adresat cuvinte grele, vizavi de conflictul din Orientul Mijlociu şi lipsa corespondenţilor români care să transmită informaţii de la faţa locului.

Dan Negru a făcut o postare pe pagina sa de Facebook precizând că presa română este absentă în Orient: „Sunt zeci de jurnalişti de front freelanceri care transmit în direct din Orientul Mijlociu zilele astea. Pe lângă toate marile televizuni care au angajaţi corespondenţi de război aflaţi in zonă. Aşa sunt ştirile la ei. Cu informaţii de acolo transmise in direct de corespondenţii de război. Noi avem ăle mai multe televiziuni, dar facem play-back jurnalistic. La noi corespondenţii de război au fost detaşaţi la Caracal, la butoiul lui Dincă.

Citeşte şi: Un alt jurnalist cunoscut va intra în politică. Dan Negru a făcut anuntul!

Aflu că până şi MAPN organizează cursuri pentru corespondenţii de război. Iaca, razboiul e la uşă, în Orient zboară rachete şi cad avioane. Unde-s corespondenţii de război?’, a notat prezentatorul TV.

urnalistul Adelin Petrişor i-a dat replica lui Dan Negru: „Un domn de pe Facebook îmi atrage atenţia că Dan Negru se întreabă din nou retoric unde sunt corespondenţii români de război, cum de nu-s în Orientul Mijlociu. Am impresia că ori sunt în «Ziua Cârtiţei», ori Dan vrea doar puţină dispută şi deci şi nişte trafic…’ (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citeşte şi: Dan Negru şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României: „Bă, da’ la vâsle mai dă cineva?”