Dan Negru, vacanță de coșmar în India. „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

Dan Negru a trăit o experiență de care nu vrea să-și mai aducă aminte în ultima lui vacanță pe care a petrecut-o în India. Prezentatorul tv le-a povestit fanilor de pe Instagram ce i s-a întâmplat.

18 ian. 2023, 23:38
Dan Negru, vacanță de coșmar în India. „Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare”

După luni întregi de muncă fără oprire, Dan Negru a luat o pauză de la activitatea profesională și a plecat cu soția în vacanță. Au ales India ca destinație de vacanță, au stat acolo timp de opt zile. Experiența nu a fost atât de plăcută fiindcă prezentatorul a fost la un pas să-și pună viața în pericol.

Dan Negru a povestit că, în timp ce se plimba prin capitală, prin orașul New Delhi, s-a oprit să-și cumpere de mâncare de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”. La puțin timp după ce mâncat i s-a făcut atât de rău încât abia a mai putut să se țină pe picioare. Soția a fost un real sprijin pentru el. Fiind medic, avea cu ea trusa de medicamente și a știut să-i dea exact ce a avut nevoie.

Citește și Dan Negru aruncă bomba! De ce nu ar mai vrea în televiziune: „N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt”

„Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale.

Citește și Dan Negru a primit ameninţări în primul an în care nu a mai prezentat Revelionul la televizor: „Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă laşi fără Revelion anul ăsta”