Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e absolvent de liceu”

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu, numindu-l "gunoi". Creatoarea de modă este de părere că nu merita funcţia de ministru al Sănătăţii şi îi cere domnului Câmpeanu să iasă cu diploma lui şi să demonstreze că nu are pregătirea necesară pentru această funcţie.

14 apr. 2021, 11:35
Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e absolvent de liceu”
Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Designerul le cere oamenilor să nu o mai sune, că nu are puterea să schimbe lucrurile şi îl acuză pe Vlad Voiculescu că de tragediile care au avut loc în România, în ultimul an.

Suntem martorii unui genocid, împotriva căruia nu facem absolut nimic, noi oamenii. Toate partidele v-au abandonat, toate autorităţile locale şi guvernamentale v-au abandonat. Cei aflaţi la putere, ajunşi acolo prin furt, nu prin voturi, ei nu au fost votaţi, pur şi simplu vă omoară cu zile.

Vă rog să nu îmi mai scrieţi pe adresa mea, eu am o viaţă pe care mi-o trăiesc superb. Eu nu conduc spitalele din România, Vlad Voiculescu le conduce, de un an şi jumătate aproape.

Vă dau un număr să sunaţi la Spitalul Colţea, să vedeţi ce s-a întâmplat în ultimul an, faceţi şoc. Nu nenorocire, mare nenorocire, cardiaci ţinuţi în ultimul hal. Oamenii nu au unde să se ducă!!!

Cică e de vină managerul Spitalului Foişor, nu vă e ruşine?!?! Profesorul Ulici, Grigore Alexandrescu, care tratează copii arşi, bolnavi, are toţi banii de la Banca Europeană, statul nu trebuie să îi dea niciun leu, nu poate să construiască, să extindă spitalul. De ce? Pentru că Administraţia Locală nu îi dă nu ştiu ce magherniţă.

Citeşte şi: Dana Budeanu, în lacrimi de durere: „Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!? Păi îi tăiam pe toţi”

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu

Noi stăm de vorbim de Vlad Voiculescu? Un gunoi, un absolvent de liceu, sper, un nimeni, căruia PNL-ul i-a dat Ministerul Sănătăţii! Mor cinci mii de oameni pe zi! Vlad Voiculescu n-are diplomă, n-are voie să fie ministru. Domnul Câmpeanu, am încredere în dumneavoastră! În Cîţu nu mai am încredere, domnul Câmpeanu, vă rog ieşiţi cu diploma lui Vlad Voiculescu!Sunteţi singurul care i-aţi ţinut piept, şi asta pentru că aveţi acest adevăr despre el. Vă rog să ieşiţi cu diploma lui Vlad Voiculescu şi cu foaia matricolă. Eu am exact cursul pe care l-a terminat Vlad Voiculescu, nu are niciun fel de facultate. De ce nu vorbeşte nimeni despre asta? Multă lume ştie adevărul.Ce putea să facă Vlad Voiculescu? Vă explic eu imediat. Dacă eram ministrul Sănătăţii. verificam fiecare staţie de ATI, fiecare etaj, fiecare pat. Nu s-a întâmplat asta. Are 33 de morţi pe el. A ars Balş-ul, a explodat compania lui Arafat

„, a declarat Dana Budeanu.