Daniel Horodniceanu, detalii despre incidentul în care a fost implicat. Poliţiştii au filmat totul, după ce Horodniceanu ar fi lovit mașina de poliție și i-ar fi înjurat pe cei doi agenți

Daniel Horodniceanu ar fi lovit mașina de poliție și i-ar fi înjurat pe cei doi agenți, în incidentul în care a fost implicat. Poliţiştii au filmat totul, cu telefonul mobil.

11 mai 2023, 19:20
Daniel Horodniceanu, detalii despre incidentul în care a fost implicat. Poliţiştii au filmat totul, după ce Horodniceanu ar fi lovit mașina de poliție și i-ar fi înjurat pe cei doi agenți

În noaptea de 5-6 mai, Daniel Horodniceanu, vicepreşedinte CSM,  ar fi lovit mașina de poliție și i-ar fi înjurat pe cei doi agenți, în incidentul în care a fost implicat. Totul a fost filmat de poliţişti, cu telefonul mobil. Filmarea a fost realizată de aceştia, tocmai pentru a se putea proteja.

Citeşte şi Avertisment! Unul din doi angajaţi români demisionează. Motivul este acela că salariile sunt mici şi nu ţin pasul cu creşterea costului vieţii

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași, în noaptea de 05/06.05.2023. Astfel, în cadrul verificărilor s-a constatat, fără dubiu, faptul că imaginile din timpul intervenției nu au fost realizate cu body-cam-ul aparținând unității”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Citeşte şi Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Din verificările efectuate până în prezent „nu rezultă că imaginile ar fi fost făcute publice de către cei doi polițiști care au constatat contravenția”, au mai precizat reprezentanții IPJ Iași.

Polițiștii implicați nu sunt cercetați disciplinar, dar au fost convocați să dea explicații în privința acestui caz.