DANSEZ PENTRU TINE 2013 Concurentă, JIGNITĂ de coregraf în cel mai mizerabil fel: Samba e pe mă-ta

Iulia a fost jignită de coregraful ei în momentul în care nu a reuşit să execute o mişcare de mambo. Istvan se pare că a explodat în timpul antrenamentelor şi a jignit-o pe fată. Şi lucrurile nu se opresc aici, concureta suportând în timpul antrenamentelor şi crizele de nervi ale lui Dima.

22 nov. 2013, 19:55
DANSEZ PENTRU TINE 2013 Concurentă, JIGNITĂ de coregraf în cel mai mizerabil fel: Samba e pe mă-ta

Penultima editie „Dansez pentru tine” din acest sezon a fost guvernata de nervi. Când Iulia a spus că mişcările lor sunt de samba şi nu de mambo, Istvan a explodat: „Samba e pe mă-ta”. Incidentele nu s-au oprit aici. În timpul antrenamentelor, între Iulia şi Dima Trofim, componentul trupei Lala Band, sunt discuţii aprinse, de cele mai multe ori ajungându-se la scaune şi plante aruncate prin sala de dans.

Vezi şi: DANSEZ PENTRU TINE 2013. Ruby, cu PĂRŢILE INTIME la vedere în timpul dansului

Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans continuă vineri seară cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo. Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, dacă cei care părăsesc mâine seară ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sau Ruby şi Alexandru Ciobanu.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album piesa „Ce e dragostea?” într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari. 

Tot în ediţia de vineri, Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar emoţionant. „Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani. Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez”, a declarat Jojo.

„De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare”, a dezvăluit Laura Cosoi.

CITEŞTE ŞI Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă


loading...
Partenerii noștri