DANSEZ PENTRU TINE 2013 Momente cumplite cu două ore înainte de emisiunea din această seară

DANSEZ PENTRU TINE 2013. Cu doar două ore înainte de începerea emisiunii "Dansez pentru tine" de vineri seara, partenerul de dans al Ilincăi Vandici s-a accidentat în timpul antrenamentelor.

RomaniaTV.net
22 nov. 2013, 17:55
DANSEZ PENTRU TINE 2013 Momente cumplite cu două ore înainte de emisiunea din această seară

DANSEZ PENTRU TINE 2013 Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans continuă vineri seară cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo. Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, dacă cei care părăsesc mâine seară ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sau Ruby şi Alexandru Ciobanu.

Din nefericire, cu două ore înainte de începerea emisiunii, Răzvan, partenerul Ilincăi Vandici, a suferit o ruptură de muşchi la o mână, iar acum toate mişcările pe care le face sunt extrem de dureroase. Potrivit cancan.ro, el şi Ilinca Vandici au fost nevoiţi să schimbe coregrafiile pentru vineri seară, deoarece lui Razvan îi este imposibil să folosească braţul rănit. Cu toate acestea, cei doi vor încerca să dea tot au mai bun pe scenă, mai ales că sunt la duel, împreună cu Ruby şi partenerul ei.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album piesa „Ce e dragostea?” într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari. 

Tot în ediţia de vineri, Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar emoţionant. „Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani. Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez”, a declarat Jojo. „De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare”, a dezvăluit Laura Cosoi.

DANSEZ PENTRU TINE: Recent, frumoasa cântăreaţă a fost oarecum blamată pentru rezultatele destul de slabe în cadrul competiţiei „Dansez pentru tine”, pe motiv că nu s-ar fi implicat suficient la repetiţii, ea alegând să evolueze în concerte prin diferite oraşe.

CITEŞTE ŞI Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă, a pierdut tot


loading...
Partenerii noștri