Darren Cahill, radiografia Simonei Halep la Wimbledon: Am încredere TOTALĂ că poate cuceri trofeul

Simona Halep pregăteşte intens meciul din optimi cu Cori Gauff, ce se va disputa luni, pe Court 1, arenă de 12.500 de locuri ce vor fi pline până la refuz, organizatorii anunţând deja că sesiunea de luni este sold out! Românca profită din plin de timpul pe care îl are la dispoziţie până la ora meciului cu Gauff, având în fiecare din cele 2 zile câte o sesiune de antrenament intens pe terenul 7 din Aorangi, complexul de antrenament de la Wimbledon.

RomaniaTV.net
07 iul. 2019, 16:17
Darren Cahill, radiografia Simonei Halep la Wimbledon: Am încredere TOTALĂ că poate cuceri trofeul

Marea surpriză este că atât sâmbătă, cât şi duminică, Simona Halep l-a avut alături şi pe Darren Cahill, fostul său tehnician, care s-a implicat activ în antrenamentul româncei şi i-a dat o mână de ajutor actualului tehnician, Daniel Dobre, despre care are numai cuvinte de laudă, scrie fanatik.ro.

LIVE Simona Halep – Cori Gauff în optimile de finală de la Wimbledon 2019

La finalul antrenamentului, australianul a avut bunăvoinţa să acorde un interviu în care a vorbit despre marele meci de luni Halep – Gauff, dar şi despre şansele Simonei la marele trofeu la Wimbledon.

– Coach, ce bine e să te vedem din nou la antrenamentele Simonei, să fii din nou în preajma ei!

Mulţumesc, am asistat în calitate de prieten, e bine să o revăd la antrenamente. Am profitat de faptul că e weekend. În timpul săptămânii, e mai greu cu programul pe care îl am la ESPN şi nu prea am multe momente libere în care să pot veni să o văd.

– Presupun că nu ai ratat meciul Simonei cu Vika Azarenka… Cum ţi s-a părut?

Da, sigur că l-am văzut. A fost un meci de o calitate extrem de înaltă. Simona a jucat excelent. A răspuns foarte bine la breakul făcut de Vika la începutul meciului, şi tactic a făcut împreună cu Daniel (n.r. Dobre) un plan foarte bine pus la punct pe care l-a pus în aplicare perfect. A făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, din câte am văzut eu, din acest an.

Citeşte mai mult pe FANATIK