De ce feţele noastre arată diferit dimineaţa, imediat după ce ne trezim

Potrivit Medical News Today, când te culci noaptea se acumulează mai multe fluide în cap decât de obicei în timpul zilei.

06 feb. 2022, 19:19
De ce feţele noastre arată diferit dimineaţa, imediat după ce ne trezim

Toată lumea știe sentimentul, tocmai te-ai trezit dimineaţa și ești gata să începi ziua, dar când te uiți în oglindă vezi că fața ta arată diferit față de când te-ai culcat, scrie LadBible.

Ochii și fața ta par umflate, pielea ta este plină de riduri și, în ciuda nopții de odihnă, arăți ciudat de obosită.
Dar de ce se întâmplă acest lucru și de ce se întâmplă atât de regulat?

Ce să pui în cafea dimineaţa. Trucul banal care îţi dă energie şi te ajută să slăbeşti
Există un număr de motive diferite pentru care acest lucru se poate întâmpla, de la deshidratare la obiceiuri alimentare/stil de viață necorespunzător. Chiar și poziția ta de dormit poate afecta modul în care arăți când te trezești.

Potrivit Medical News Today, când te culci noaptea se acumulează mai multe fluide în cap decât de obicei în timpul zilei. Acest lucru poate fi amplificat dacă dormi prea mult sau prea puțin. Din fericire, odată ce te ridici și petreci ceva timp în picioare, excesul de lichid se elimină și fața ta revine la normal.

Potrivit unui expert, poziția ta de dormit este unul dintre cele mai comune motive pentru care s-ar putea să te trezești cu fața umflată.

Alimentul care nu trebuie să lipsească din farfuria ta. Începe dimineaţa cu el şi vei avea o sănătate de fier
Dermatologul și fondatorul Visha Skincare Dr. Purvisha Patel menționează că somnul cu fața în jos poate avea un impact negativ asupra modului în care arată pielea ta când te trezești.