De ce îi place lui Horia Roman Patapievici de Iulia Motoc VIDEO

Horia Roman Patapievici  o place pe Iulia Motoc. Fostul şef al ICR a făcut această mărturisire la lansarea ultimei cărţi a judecătorului CCR şi, tot atunci, a explicat şi de ce o place pe Iulia Motoc.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 14:38
De ce îi place lui Horia Roman Patapievici de Iulia Motoc VIDEO

Invitat să modereze ultima lansare de carte a Iuliei Motoc, fostul preşedinte al Institutului Cultural Român, Horia Roman Patapievici, a înşirat o listă lungă de motive pentru care o place pe Iulia Motoc.

„Ce-mi place la Iulia Motoc este că are referinţe literare. Îmi place la nebunie când citează din romane aşa cum citezi din întâmplări reale, ce îmi place la Iulia Motoc şi la această carte. Este cartea unui specialist care este şi un savant. (…) În această vară, situaţia consituţională în România a stat în câţiva oameni, nu mulţi. Unul dintre ei este Iulia Motoc. Şi acesta este al şaptelea motiv pentru care îmi place de Iulia Motoc”, a mărturisit Patapievici.

Iulia Motoc este, la 45 de ani, cel mai tânăr judecător al Curţii Constituţionale. A fost unul dintre judecătorii care au votat împotriva suspendării lui Traian Băsescu şi pentru invalidarea referendumului.