De ce nu se căsătoresc Antonia şi Alex Velea! Artista a dezvăluit motivul

Antonia şi Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar rodul ei sunt cei doi băieţi, de care sunt extrem de mândri. Deşi se iubesc la fel de mult ca în prima zi şi formează o familie, cei doi nu şi-au oficializat relaţia.

RomaniaTV.net
08 mart. 2020, 13:47
De ce nu se căsătoresc Antonia şi Alex Velea! Artista a dezvăluit motivul

Într-un interviu pentru Viva.ro,  întrebată fiind când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu știe, pentru nu a fost cerută, încă. Așadar, căsătoria se lasă așteptată… ”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus cântăreața.

Citeşte şi: Alex Velea a dezvăluit cum face amor cu Antonia. Ce se întâmplă în patul celor doi

„Avem o chimie sexuală extraordinară”

Cântăreața a mărturisit că există o pasiune extrem de adâncă între ea și Alex Velea, care este evidentă și în fotogrfiile postate pe Internet. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară. (zâmbește)

Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a spus Antonia, potrivit Viva.ro.

Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

Antonia şi-a operat recent sânii

Antonia a stîrnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!„, a scris Antonia.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!„, a mai scris Antonia.