De la cea mai frumoasă zi, la coșmarul vieții lui. Cum s-a schimbat viața lui Liviu, mirele scăpat din brațe de nuntași. La un an de la incident, și-a dat în judecată cei mai buni prieteni

Liviu Filimon, în vârstă de 32 de ani, trăia, în urmă cu fix un an, cea mai frumoasă zi din viața lui, alături de proaspăta lui soție. Era nunta lor și se bucurau de petrecere și de timpul petrecut în compania celor ma apropiați oameni. Din nefericire, chiar în timpul nunții, întreaga lui viață a fost dată complet peste cap.

12 sept. 2022, 22:03
De la cea mai frumoasă zi, la coșmarul vieții lui. Cum s-a schimbat viața lui Liviu, mirele scăpat din brațe de nuntași. La un an de la incident, și-a dat în judecată cei mai buni prieteni

Prietenii lui Liviu l-au luat pe sus, la scurt timp după dansul mirilor, chiar în localul din Băile Felix unde avea loc nunta, dar, din neatenție, l-au scăpat pe jos și acesta a fost grav rănit.

”Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat, la scurt timp de la acel moment, Liviu Filimon, într-o declarație pentru BihorJust.

Mirele a fost transportat de urgență la spital fiindcă nu își mai simțea piciorul drept. Medicii au spus că i-au fost afectate două vertebre și că e nevoie să urmeze tratament de recuperare. Astfel, Liviu Filimon a ales să stea sub supravegherea medicilor din Germania, unde lucrează de nouă ani și unde are și asigurare medicală.

A stat sub tratament luni de zile și nici acum nu e refăcut coplet. De muncit nu mai poate munci ca înainte, iar durerile le simte și acum.

”Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a explicat Liviu Filimon pentru BihorJust.

După nuntă, a fost o perioadă extrem de dificilă prin care a trecut. Patru săptămâni a stat în spital, iar alte două a stat la pat, fără să se poată ridica. I-au fost afectate vertebrele 6 și 7, iar unele nu se mai pot reface.

”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute”, a mai spus Liviu.

Tânărul e pe punctul de a fi operat la spate. Medicii i-au spus, încă de la început, că dacă durerile persistă și după un an, aceasta va fi singura soluție.

La un an de la incidentul care i-a distrus viața, Liviu și-a dat prietenii în judecată

Liviu Filimon a mărturisit că niciunul dintre prietenii lui care l-au scăpat din brațe la nuntă nu a mai dat vreun semn pentru a-l întreba de starea de sănătate. ”Unul dintre ei m-a sunat vreo două-trei luni, să vadă cum sunt, ceilalți nimic”.

Mirele ghinionist a decis să-i cheme pe cei patru prieteni în judecată printr-o cerere înregistrată la Judecătoria Oradea la sfârșitul lunii martie. ”I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, confirmă Liviu.

Procesul, care va avea loc la Judecătoria Oradea, are programat primul termen pe 12 octombrie.

Citește și Anunțul momentului pentru toți pensionarii! Marius Budăi, noi precizări: „Am ajuns cu toţii la această concluzie”

Citește și Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”