De unde a primit Carmen Iohannis o casă. Noi explicaţii despre averea preşedintelui

Carmen Iohannis, soţia lui Klaus Iohannis, a moştenit o locuinţă în 2020, aşa cum reiese din declaraţia de avere a preşedintelui, publicată pe site-u Administraţiei Prezidenţiale. Este vorba despre un apartament cu două camere situat în Sibiu. În total, Klaus Iohannis şi soţia sa deţin şase imobile, mai exact trei apartamente şi trei case de locuit.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 17:44
De unde a primit Carmen Iohannis o casă. Noi explicaţii despre averea preşedintelui

Apartamentul primit de Carmen Iohannis provine de la mama sa, scrie Cristoiublog.ro.

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele: Imobilul la care faceți referire este un apartament cu două camere, cu o suprafață de 67 metri pătrați, situat în Sibiu, care s-a aflat în proprietatea părinților doamnei Carmen Iohannis. Doamna Carmen Iohannis a intrat în posesia acestui apartament prin moștenire, procedura de succesiune fiind finalizată în această perioadă”, a precizat Administrația Prezidențială pentru sursa citată.

Averea lui Klaus Iohannis. Un nou apartament moştenit de soţie. Cu cât au crescut veniturile preşedintelui în pandemie

Veniturile salariale ale preşedintelui Klaus Iohannis au crescut, la fel şi cele ale soţiei sale, iar încasările din chirii ale celor doi au scăzut, potrivit declaraţiei de avere a şefului statului, publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Ministrul de Externe al Ungariei, atac DUR la adresa lui Klaus Iohannis: „Este un politician extrem de anti-ungar”