Decizie de ultima oră în cazul lui Culiţă Sterp. Ce au decis judecătorii după ce manelistul a condus beat, a făcut accident şi a fugit de Poliţie

Manelistul Culiţă Sterp va fi lăsat în libertate. Magistraţii clujeni au decis să-l plasese sub control judicar după ce a condus beat, a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca şi a fugit de la locul accidentului.

18 nov. 2022, 16:04
Decizie de ultima oră în cazul lui Culiţă Sterp. Ce au decis judecătorii după ce manelistul a condus beat, a făcut accident şi a fugit de Poliţie

Decizie de ultima oră în cazul lui Culiţă Sterp. Judecătorii clujeni au decis ca manelistul să fie cercetat în libertate. Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus beat, a făcut accident şi a fugit de Poliţie.

Culiţă Sterp, cu cătuşe la judecătorie

Culiţă Sterp, adus cu cătuşe în faţa magistraţilor

Culiţă Sterp a ajuns vineri în faţa magistraţilor după a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat.

După o noapte petrecută în arestul Poliţiei Alba, Culiţă Sterp a ajuns cu cătuşele la mâini ăn faţa judecătorilor clujeni. După audierea lui, magistraţii au decis să-l plaseze sub control judiciar.

Vă reamintim că manelistul Culiță Sterp a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost prins beat la volan și a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs în Cluj-Napoca.

Citeşte şi: VIDEO: Primele imagini de la accidentul lui Culiță Sterp. Manelistul conducea beat

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de la rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu i-a luat în seamă și și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul.

La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Citeşte şi: S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

Culiţă Sterp a ajuns în arestul Poliţiei, fiind reţinut pentru 24 de ore.