Denise Rifai și-a scos bijuteria pe patru roți la plimbare. Prezentatoarea TV, o apariție răvășitoare, care ar încinge imaginația oricărui bărbat

Recent, Denise Rifai și-a achiziționat un super-bolid pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 100.000 de euro. Profitând de vremea frumoasă, prezentatoarea de la Kanal D și-a scos mașina la plimbare.

30 sept. 2023, 15:50

Denise Rifai nu a putut trece neobservată. Și nu doar bolidul de lux a atras atenția trecătorilor, ci și însăși proprietara lui. Îmbrăcată extrem de sexy, cu o geantă de lux în mână, Denise s-a îndreptat către un fast-food.

Despre prezentatoarea de la Kanal D se știe că este pasionată jurnalism, haine, dar și de mașini scumpe.

Denise Rifai, agasată de o cerșetoare

Paparazzii Spynews.ro au urmărit-o pas cu pas. La fast-food, însă, Denise a avut parte de un moment neplăcut. O cerșetoare a încercat să o convingă să îi dea bani, însă vedeta s-a ținut tare pe poziție, în ciuda insistențelor femeii. Denise și-a continuat masa liniștită, apoi a vorbit cu tatăl ei, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Citeste si Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”

Recent, Denise a fost protagonista unui zvon neplăcut, la care nici ea nu se aștepta! S-a speculat că i-ar fi căzut cu tronc lui Cătălin Cazacu și că cei doi ar fi avut o relație. Mai mult, s-a zvonit și că el i-a fost chiar infidel partenerei cu care avea atunci o relație. Într-un final, ambii au negat orice ”aventură”, combătând zvonurile.

Citeste si Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Cum arată prezentatoarea în costum de baie