Coronavirus. Bogdan Huţucă, parlamentar PNL, negativ UPDATE

Bogdan Huţucă, deputat de Constanţa, nu are coronavirus. Rezultatul testului pentru depistarea covid-19 a fost negativ, anunţă România TV. Vineri, mai mulţi senatori şi deputaţi, dar şi angajaţi ai Parlamentului şi angajaţi au fost testaţi pentru a afla dacă au fost infectaţi cu coronavirus, după ce s-a aflat că senatorul PNL Vergil Chiţac, depistat cu coronavirus, s-a plimbat joi nestingherit prin Parlament, deşi era suspect de infectare cu coronavirus.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 11:50
Coronavirus. Bogdan Huţucă, parlamentar PNL, negativ UPDATE

UPDATE. Parlamentarul PNL, Bogdan Huţucă nu are coronavirus. Rezultatul testului pentru depistarea COVID-19, fiind negativ. 

PNL a anunţat că deputatului liberal Bogdan Huţucă i s-au recoltat probe, iar vineri după-amiază s-a anunţat că a ieşit pozitiv pentru noul coronavirus (COVID-19).

Bogdan Huţucă este deputat de Constanţa şi coleg de circumscripţie cu Vergil Chiţac, senatorul PNL infectat deja cu coronavirus.

Vergil Chiţac, senatorul infectat cu coronavirus, s-a întâlnit cu lideri PNL, USR şi PLUS pentru a-l susţine la Primăria Constanţa

Vergil Chiţac şi alţi trei apropiaţi se află în autoizolare şi vor fi transportaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”.

VIDEO! Senatorul PNL Vergil Chiţac şi familia duşi cu salvarea la spital! Fără izoletă şi măsuri suplimentare de protecţie

În perioada 17-19, senatorul PNL Vergil Chiţac a participat la o întâlnire NATO la Bruxelles, iar luni a fost prezent în plenul Parlamentului României.

Nicuşor Dan, suspect de coronavirus. S-a izolat la domiciliu după ce a participat la şedinţa PNL