Descoperă o reţetă de mască naturală care opreşte căderea părului

Pentru cei mai mulţi dintre noi, căderea părului reprezintă o problemă căreia cu greu îi găsim leac. Cauzele sunt numeroase: stresul, poluarea, regimul alimentar drastic, lipsa unor vitamine (A, B, C, E), folosirea în exces a uscătorului de păr, prinderea părului în coadă pentru mult timp, vopsitul mult prea des, folosirea unor produse cosmetice care fac mai mult rău decât bine părului, schimbările hormonale etc.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 12:24
Descoperă o reţetă de mască naturală care opreşte căderea părului

E bine să ştii că există o mască-minune care opreşte căderea părului. Iată cum să prepari acasă această mască naturală, din 3 ingrediente.

În cazul meu, cea mai alarmantă perioadă în ceea ce priveşte căderea părului a fost după naştere, când începusem să cred că nu voi mai rămâne cu vreun fir de păr pe cap. Însă căderea părului la mămici, după naştere, este absolut normală şi temporară, neavând nicio legătură cu alăptatul, aşa cum se crede.

Dacă în perioada sarcinii te-ai bucurat de un păr bogat şi strălucitor, la aproximativ 3-6 luni după naştere, vei observa că părul începe să cadă în cantităţi alarmante. Nu te speria, e vina hormonilor, însă totul se va calma şi părul va prinde puteri în următoarele 6-12 luni.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.