Descoperire macabră în Baia Mare: Oase şi cranii umane, găsite deasupra unor morminte VIDEO

Publicat: Miercuri, 30 Noiembrie 2011 17:04 // Actualizat: Miercuri, 30 Noiembrie 2011 17:11 // Sursa: RTV

Descoperire macabră într-un cimitir din Baia Mare. Mai multe oase şi cranii umane au fost găsite deasupra unor morminte incendiate. Oamenii legii nu îşi explică cum au ajuns acolo oasele umane.

Perimetrul în care au fost găsite oasele şi craniile aparţine mai multor biserici din Baia Mare. De altfel, de mai bine de 15 ani cimitirul este închis înhumării din cauza lipsei de spaţiu.

"Nu este normal ce se întâmplă. Înseamnă că aici s-a întâmplat ceva care nu este normal să se întample, fie a fost vorba de o înhumare la suprafaţă şi acum au ieşit la suprafaţă datorită ploilor. Se poate să se fi întâmplat şi altceva, cum ar fi agresiuni cu morţi", a spus Andrei Fărcaş de la Biserica Sfântu Nicolae din Baia Mare.

Criminaliştii au ridicat osemintele şi încearcă să stabilească cum au ajuns la suprafaţă. Oamenii legii nu exclud nici varianta unei profanări de morminte.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biserică cranii descoperire macabră înhumare morminte oase profanare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 dec 14:20
Votează email 0 email
...Capitală. SCHELETE UMANE, scoase la suprafaţă în urma unor lucrări de excavaţie Mai multe schelete umane au fost descoperite, miercuri, de o echipă de muncitori de la Apa Nova care făcea o lucrare pe Şoseaua Cotroceni. În aces caz a fost sesizat...
18 iul 11:46
...de bărbatul excentric, declarând că a fost surprins în timp ce încerca să vândă mai multe schelete în piaţă. Citeşte şi Descoperire macabră în Baia Mare: Oase şi cranii umane, găsite deasupra unor morminte VIDEO “El a încercat să vândă trei cranii şi...
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H