Despărţire amară, virală pe internet! Încă un bătrân în lacrimi după ce şi-a vândut Dacia 1300 de care a fost nedespărţit timp de 5 decenii

Aproape cinci decenii, un bătrânel din Braşov a fost nedespărţit de maşina lui. O Dacie 1300 pe care acum, cu lacrimile prelingându-i-se pe obraz şi înnodându-i-se în gât, a trebuit s-o vândă.

01 iul. 2023, 16:41
Despărţire amară, virală pe internet! Încă un bătrân în lacrimi după ce şi-a vândut Dacia 1300 de care a fost nedespărţit timp de 5 decenii

Bătrân în lacrimi după ce şi-a vândut Dacia! 49 de ani au trecut peste ea, dar maşina arată aproape ca scoasă din cutie. Lucru remarcat, de altfel, şi de cumpărător. Nea Ion e, însă, peste măsură de trist. O prietenie de cinci decenii se sfârşeşte într-o clipită.

Bătrân în lacrimi după ce şi-a vândut Dacia 1300 de care a fost nedespărţit timp de 5 decenii

În ultimii 30 de ani n-am mai mers cu ea, m-am reprofilat pe animale şi dacă o aveam acasă, era altă treabă, dar am garajul departe. Mi-era frică, umblă ţiganii după fier vechi, mă aştept la vreo surpriză, o fură de-acolo din garaj, cu garaj cu tot, că i ăla e metalic„, povesteşte bătrânelul.

Întrebat de cumpărător dacă îi pare rău că a vândut maşina, bătrânelul a izbucnit în lacrimi:

Nu-mi pare rău, vă văd om de treabă„, a spus bătrânelul cu glasul sugrumat de lacrimi.

@norocelalexebuzduMulțumesc mult domnului Ion ca a avut grijă de ea!❤️🇹🇩🙏🙏🙏♬ sunet original – Norocel Alexe Buzdug

Un bărbat a plâns ca un copil după ce și-a vândut Dacia de care s-a bucurat 34 de ani

Iar nea Ion din Braşov nu este singurul bătrânel care s-a despărţit de bătrâna prietenă, Dacia 1300. Cu câteva săptămâni înainte, un alt braşovean şi-a luat adio de la maşina al cărui proprietar a fost 34 de ani. Imaginile despărţirii s-au viralizat şi au produs un val de emoţie în rândurile internauţilor.

Citeste si Doi tineri au avut partea de șocul vieții lor. Li s-a vândut mașina, iar mai apoi le-a fost furată din fața porții

Atunci când și-a luat rămas bun de la ea, bărbatul a început să plângă.

Acesta a mărturisit că a iubit-o și a îngrijit-o „ca pe o icoană”.

Și-a cumpărat mașina în în 1989, iar de atunci a condus-o cât a putut de mult pe șoselele din România. Acum, după 34 de ani, s-a văzut nevoit să-și ia adio de la prietena sa pe patru roți, așa că a vândut-o. Momentul despărțirii a fost postat și pe Tik Tok.

Atunci când a realizat cu adevărat că urmează să rămână fără Dacia, bărbatul din Brașov a izbucnit în plâns. Cumpărătorul a coborât din mașină și a mers să-l ia în brațe pe fostul proprietar. Imaginile i-au emoționat foarte tare pe utilizatorii de pe platformă, iar unii chiar s-au oferit să adune bani ca să-i răscumpere mașina.

Citeste si Ce mașină românească a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor, la nivel european. Clasamentul se referă la vânzarea de mașini noi, iar în primele 10 locuri se mai află o marcă produsă în România

Norocel Buzdug, bărbatul care a făcut public videoclipul, a explicat ulterior de ce braşoveanul și-a vândut mașina. Bătrânul se afla în trafic atunci când Norocel Buzdug, care are o colecție de Dacii, i-a propus să îi vândă mașina. Ca să-l convingă, Norocel Buzdug l-a dus în garajul lui unde are mașinile de colecție.

Ai zis: lasă mașina aici. Am închis-o, am urcat în mașina dumitale și am venit aici. Și, când am văzut, mi-am dat seama că e un club deosebit. (…) Când am venit aici, m-ați cucerit! Nu am vândut-o pentru bani, că nu stăteam în suma aia. Daca nu vedeam ce e aici, nu o dădeam”, a povestit fostul proprietar al mașinii.