Detalii incredibile despre doctoriţa acuzată că a agresat o mamă cu un copil

Detalii incredibile au ieşit la iveală în cazul doctoriţei din Suceava care a agresat o mamă cu un copil. Se pare că medicul nu este la prima faptă: în luna februarie a agresat fizic un copil de 8 ani, bolnav de autism. Mama a făcut plângere la poliţie, însă din cauza lipsei banilor nu a mai reuşit să continue demersurile.

RomaniaTV.net
31 aug. 2017, 10:26
Detalii incredibile despre doctoriţa acuzată că a agresat o mamă cu un copil

Imagini incredibile au fost surprinse într-o policlinică din Suceava. O mamă a fost agresată fizic şi verbal de către un medic, în faţa copilului ei de doar 4 ani. Şi asta pentru că mămica intrase în cabinet să întrebe dacă medicul alergolog îi consultă copilul, având în vedere că nu avea programare.

În urmă cu câteva luni, o altă mămică a avut un conflict cu doctoriţa Scurtu Ana Maria. Femeia a ajuns la medicul alergolog cu copilul de 2 ani la recomandarea medicului de familie, dar şi cu băieţelul de 8 ani, bolnav de autism, care nu avea cu cine să stea acasă.

„Eu când am intrat în cabinet îmi zice să ridic bluza la fată să vadă ce este acolo. Până să ridice bluza i-am zis: doamna doctor închideţi geamul, că e frig. Nu pot să dezbrac copilul aşa. Ea în momentul acela a împins geamul, nu l-a închis de tot”, povesteşte mama.

Deranjată şi revoltată pe mamă fără niciun motiv, doctoriţa s-a repezit asupra copilului de 8 ani şi l-a lovit violent.

„Cand l-a vazut acolo unde era intre pat şi frigider s-a dus şi s-a repezit asupra lui, l-a strâns de gât, l-a tras cu pulover cu tot să-l târască afară şi ea l-a scăpat că i s-a smuls nasturele la copil şi după aia mi l-a dat cu capul de uşă„, mai povesteste femeia.

Femeia a alertat imediat poliţia şi a vrut să înregistreze totul, dar nu i s-a permis. A făcut plângere la poliţie, dar din lipsa banilor nu a înaintat cu dosarul în judecată ştiind că medicul va primi totuşi o amendă.

„Ei nu i-a dat nicio amenda, mi-a trimis înştiinţare acasă că se cercetează cazul apoi l-au închis pentru că zic ei că mi-am retras plângerea. Dar eu nu mi-am retras nicio plângere, nici în momentul de faţă”, spune revoltata mama. 

Medicul a negat fapta în faţa poliţiştilor şi atunci, dar şi în cel mai recent caz al ei când a agresat o mamă în faţa copilului ei de doar 4 ani! Colegiul Medicilor va analiza acum fapta alergologului şi va lua măsurile care se impun.

Citeşte şi: Un medic din Brăila a bătut rudele unui pacient. Acestea i-au cerut înapoi ŞPAGA, după ce pacientul a murit