Detalii teribile din ancheta polițistei de 25 de ani care s-a împușcat în cap. „Adela era într-o depresie adâncă”

Adela, polițista de 25 de ani care s-a împușcat în gara din Strehaia, a fost adusă în sicriu acasă. Tânăra va fi înmormântată fără slujbă. Potrivit unor surse din anchetă, cu o zi înainte de a se sinucide, tânără a fost la psiholog pentru că era într-o depresie gravă. Șefii acesteia au declarat că înainte de a regurge la gestul extrem, Adela ar fi vorbit la telefon cu soțul ei și apoi i-a trimis un mesaj în care îi dădea de înţeles că-și va pune capăt zilelor. În urmă cu puțin timp a fost finalizată și necropsia.

20 ian. 2022, 14:46
Detalii teribile din ancheta polițistei de 25 de ani care s-a împușcat în cap. „Adela era într-o depresie adâncă”

Adela, polițista care s-a împușcat în gara din Strehaia la doar 25 de ani, părea că are o viață perfect. Era căsătorită de un an şi patru luni cu Sorin şi părea că ralaţia lor este perfectă. Totuși, prietenii apropiați au scos la iveală o serie de noi detalii din viața ei personală. Poliţista suferea de depresie.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea.

Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap). În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie.

Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a povestit un apropiat al tinerei polițiste, pentru Observatornews.ro.

Tânara poliţistă nu ar fi vrut să accepte că suferă de depresie. Ar fi acceptat însă să fi consultată de un neurolog pentru că avea mari dureri de cap, mai povestesc apropiaţii.

În ziua în care a decis să-şi pună capăt zilelor, Adela i-a trimis un mesaj de adio soţului ei, spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face.

„Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a spus prietenul Adelei.

A fost găsită împuşcată în baia gării din Strehaia, judeţul Mehedinţi. Colegii ei au chemat ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, tânăra a murit.

Citeşte şi: Poliţista din Braşov care s-a sinucis cu arma din dotare, condusă pe ultimul drum. Detalii cutremurătoare din viaţa tinerei Sabina