DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Klaus Iohannis, nepregătit şi la a doua dezbatere electorală VIDEO

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis a venit la a doua dezbatere cu Victor Ponta cu dosare, dar este încă nepregătit. Nu a știut că amendamentul purtătoarei de cuvânt Alina Gorghiu din Comisia pentru revizuirea Constituției a fost RETRAS nu RESPINS.

RomaniaTV.net
12 nov. 2014, 18:31
DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Klaus Iohannis, nepregătit şi la a doua dezbatere electorală VIDEO

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Klaus Iohannis continuă să fie nepregătit pentru dezbaterea electorală cu Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a venit cu amendamentul semnat și ștampilat de deputatul PNL Alina Gorghiu și cu cererea de retragere a acestuia. Amendamentul ar fi cerut introducerea votului prin corespondență.

„Domnul Iohannis, la disputa de ieri, a fost total nepregătit şi a spus lucruri neadevărate. Primul, referitor la faptul că PNL a propus în comisia de modificare a Constituţiei un amendament la Constituţie referitor la votul electronic şi PSD l-a respins. Am în faţă procesul verbal, iar amendamentul propus de dna Gorghiu a fost retras nu a fost respins. Vreau ca Iohannis să fie mai bine pregătit când face afirmaţii

Iohannis, fără nici un document la mână, a spus că amendamentul a fost respins de PSD.

„Observ că domnul Iohannis a venit nepregătit și la această dezbatere, eu da” a spus Victor Ponta în cadrul dezbaterii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar „un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale”, „dar, decât nimic..”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnt, miercuri seara, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce în prima confruntare, Iohannis a acuzat că nu cunoaşte formatul şi temele emisiunii şi i s-a imputat faptul că a venit total nepregătit, staff-ul ACL a fost mandatat miercuri să negocieze formatul emisiunii care va avea loc la B1 TV.

RomaniaTV.net va prezenta LIVE TEXT cea de-a doua confruntare a celor doi finalişti ai alegerilor prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Analişti: Ponta e favorit, Iohannis are şanse în turul II. Prezenţa, peste 55%

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.   Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia urmează să se întâlnească la B1 TV.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta-Klaus Iohannis, prima dezbatere electorală. Cum s-au contrat cei doi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Potrivit unui sondaj CSCI, Victor Ponta a dominat, marţi seară, dezbaterea electorală cu Iohannis.

Victor Ponta, despre prestaţia lui Klaus Iohannis la prima dezbatere: Mă bucur că a venit

Astfel, 70% dintre cei care au urmărit dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, de la un post de televiziune, sunt de părere că premierul, câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale, şi-a dominat contracandidatul, care pare că a venit total nepregătit la confruntare. Doar 30% consideră că Iohannis a făcut faţă dialogului.

Ce spun analiştii politici despre prima dezbatere prezidenţială: „Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers”

La dezbaterea electorală de marţi seară, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a arătat, pe rând, că nu cunoaște câți pensionari sunt în România, câți români trăiesc în Italia, cât este valoarea pensiei medii în România, cât valorează un punct procentual din TVA.

De asemenea, Klaus Iohannis a arătat încă o dată că nu stăpânește Constituția României, încurcând Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentală, după ce și în trecut a făcut greșeli asemănătoare în urma întrebărilor jurnaliștilor.

Nu în ultimul rând, candidatul ACL a ezitat să răspundă și la întrebarea lui Victor Ponta legată de valoarea Produsului Intern Brut al României.

Klaus Iohannis a venit total nepregătit, nu ştie unde este cea mai mare comunitate de români din Diaspora (Italia), nu ştie câte secţii de vot sunt în GERMANIA, nu ştie ce soluţii să le ofere românilor din Diaspora.

Iohannis a vrut să plece cât mai repede din dezbaterea cu Victor Ponta, după ce a fost „demolat”