Diana, lovitură dură din partea omului lângă care a stat 15 ani. Răzvan Simion nu mai are nicio reţinere

Simion Simion şi Lidia Buble nu-şi mai ascund povestea de dragoste. Recent, matinalul şi-a prezentat iubita prietenilor apropiaţi spunându-le că ea este singura femeie din viaţa lui şi nu mai vrea să fie pus la zid de nimeni.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 20:09

Răzvan Simion vrea sa se bucure de iubirea lui cu indragita cantareata Lidia Buble fara sa se mai ascunda, asa ca, a facut pasi determinanti pentru a grabi lucrurile. Dupa ce a plecat de acasa si s-a mutat cu Buble, recent, Razvan a participat si la o petrecere a unor prieteni, alaturi de Lidia.

„Desi toata lumea se astepta ca el sa apara cu Diana, intrucat femeia era si ea apropiata de gazde, prezentatorul a venit la brat cu noua iubita. Pentru a pune capat oricarui comentariu, Razvan a spus scurt ca Lidia este femeia pe care o iubeste acum si vrea sa isi traiasca linistit povestea de dragoste cu ea fara sa mai fie pus la zid”, au spus apropiati de-ai lui Simion, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Lidia Buble a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Răzvan Simion: „Dacă Dumnezeu…”

Lidia Buble este acuzata de catre intreaga tara ca ar fi destramat o familie care era formata de 15 ani, scrie cancan.ro. In urma discutiilor, artista a postat luni un mesaj pe Facebook in care spune ca Dumnezeu i-a dat acest necaz pentru ca a stiut ca poate trece peste el.

Citeşte şi Toţi bărbaţii voiau să vadă cum arată iubita lui Răzvan Simion dezbrăcată. Lidia Buble, perversă la piscină

Dupa ce a postat poza pe Facebook, reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: „Lidia, traieste-ti povestea minunata de dragoste, fii fericita…lasa pildele: Te sarut, cu drag”, „Adevarat. Te iubim”.

„Love story” cu iz de adulter

Apropiati ai Lidiei Buble si ai lui Razvan Simion spun ca cei doi au inceput sa flirteze inca din luna februarie, cand artista a fost invitata la emisiunea lui. Totul avea sa iasa la iveala in urma cu o luna, dupa ce Razvan a fost vazut iesind din casa in care locuieste cantareata.

Citeşte şi Lidia Buble, prima reacţie despre relaţia cu Răzvan Simion

Dupa aflarea vestii bomba, colegul lui Dani a trimis un comunicat de presa in care anunta oficial divortul de sotia lui: „Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca e cel mai bine pentru noi – pentru ce putem sa le oferim copiilor nostri – sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment”.