Dieta Cambridge: schimbă obiceiurile alimentare nesănătoase

Cu siguranţă eşti tentată să o încerci, dar, pentru a te convinge, îţi voi prezenta câteva motive pentru care ar trebui neapărat să alegi dieta Cambridge. Astfel, pe lângă faptul că te va ajuta să îţi recapeţi silueta şi să fii din nou în centrul atenţiei, acest regim alimentar are şi rolul de a-ţi schimba obiceiurile alimentare nesănătoase însă fără a te înfometa. De asemenea, spre deosebire de alte modalităţi de a slabi, alegând-o pe aceasta îţi vei asigura necesarul zilnic de vitamine şi minerale.

RomaniaTV.net
03 mart. 2016, 10:29
Dieta Cambridge: schimbă obiceiurile alimentare nesănătoase

Cel mai important este insa ca dieta Cambridge iti permite sa slabesti un numar semnificativ de kilograme intr-un timp scurt si, atentie, sa nu le mai pui la loc dupa terminarea acestui regim!

Citeşte şi  Dieta cu ciocolată reduce tensiunea arterială

In ce consta:

Ceea ce trebuie sa stii de la inceput este ca dieta Cambridge iti permite sa consumi o cantitate de alimente invers proportionala cu greutatea pe care vrei sa o slabesti.

Asadar, cu cat iti doresti sa pierzi mai mult in greutate, cu atat mesele tale vor fi mai mici. Produsele consumate in cadrul acestui regim alimentar contin atat carbohidrati, proteine si fibre, cat si peste 30 de nutrienti.

Vezi dieta completa pe diete-sanatoase.ro