Dieta care te ajută să scapi rapid de kilogramele acumulate în perioada Paștelui

După mesele bogate de Paște, românii caută dieta perfectă care să îi scape de kilogramele în plus pe care le-au acumulat.

21 apr. 2023, 17:54
Dieta care te ajută să scapi rapid de kilogramele acumulate în perioada Paștelui
Dieta cu ouă și iaurt

Dieta rapidă care te ajută să pierzi kilogramele acumulate de Paște. După mesele copioase cu un aport caloric uriaș, kilogramele în plus apar și ele. Așa că, e momentul să lăsați cozonacii și mielul deoparte și să vă reintrați în formă.

Dieta fulger de 13 zile

Iaurtul și ouăle sunt două alimente cu surse de proteine esențiale organismului. Ar fi bine să le introduceți în alimentația dumneavoastră zilnică, dar mai ales atunci când vă doriță să slăbiți, fiind două opțiuni perfecte.

Citește și: Cum îți poate afecta sănătatea Dieta Rina. Cori Grămescu avertizează: „Oamenii caută prea mult soluții rapide”

În dieta fulger de 13 zile trebuie să consumați la micul dejun, dar și la cină, ouă și iaurt.

Prima masă a zilei le poate conține pe ambele alături de o cafea. Puteți adăuga și leguma preferată lângă acestea. La cină este indicat să consumați numai iaurt. Se știe deja că oul este un aliment care încarcă ficatul și de aceea trebuie consumat în prima parte a zilei.

Citește și: Dieta fără gluten, extrem de periculoasă pentru sănătate. Specialiștii ne avertizează că trebuie să avem mare grijă

Prânzul va deveni timp de 13 zile masă principală. Va trebui să acordați o atenție deosebită alimentelor pe care le consumați. Puteți mânca salată verde cu roșii, castraveți  și ceapă și carne fiartă. Optați pentru carnea de pui, curcan, vită sau pește. O puteți prepara și la grătar, dar în niciun caz prăjită.

În timpul celor 13 zile, evitați gustările de orice fel. După ce ați terminat dieta, puteți reintroduce gustările sănătoase, nucile și fructele fiind două opțiuni excelente.