Dieta cu broccoli: Slăbeşti 8 kg în 10 zile cu una dintre cele mai sănătoase legume din lume

Chiar daca nu are un gust nemaipomenit, broccoli este una dintre cele mai sanatoase legume, ideala in curele de slabire.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 07:39
Dieta cu broccoli: Slăbeşti 8 kg în 10 zile cu una dintre cele mai sănătoase legume din lume

Specialistii spun ca o dieta pe baza de broccoli te poate ajuta sa slabesti 8 kilograme in 10 zile. Parca merita sa incerci o dieta bazata pe aceasta leguma, nu?

Broccoli contine de doua ori mai multa vitamina A si C decat portocala, este plin de vitamine din complexul B, calciu, magneziu, mangan, seleniu, zinc, fier si potasiu. In plus, leguma verde iti furnizeaza si o cantitate considerabila de fibre si acid folic.

Studiile arata ca broccoli este leguma cu cea mai mare concentratie de substante anti-cancerigene, iar vestile bune nu se opresc: o cana de broccoli iti furnizeaza doar 44 de calorii.

Citeşte şi Poţi fi mai suplu cu 2-3 kilograme dacă mergi la serviciu cu autobuzul. Află cum

Prin urmare, dieta cu broccoli este sanatoasa pentru organism si in plus, nu este atat de restrictiva precum alte diete, deoarece principiul regimului este gasirea unui echilibru nutritional.

Cum tii dieta cu broccoli

Acest regim alimentar este impartit in 5 etape, iar fiecare etapa tine 2 zile. Conform nutritionistilor, primele 6 zile constituie etape principale, urmatoare 4 zile sunt optionale.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.