Dieta cu supă te ajută să dai jos ce ai acumulat de Paşte

Acum, că a început să se încălzească şi să iesi din casă cu tot mai puţine haine pe tine îţi faci deja griji pentru felul în care arăţi. De aceea, te şi gândeşti, cu siguranţă, la o dietă care să te ajute să dai jos ce ai pus pe tine în sezonul rece. Îţi propunem azi dieta cu supă.

RomaniaTV.net
03 mai 2016, 09:41
Dieta cu supă te ajută să dai jos ce ai acumulat de Paşte

Pietele se umplu de legume de productie autohtona in aceasta perioada, motiv pentru care pare cea mai indicata solutie sa apelezi la ceea ce natura iti ofera in sezon. Supele de legume pot inlocui cu succes mesele consistente de la pranz, fara sa te simti hranit insuficient. Din contra, sunt satioase si unde mai pui ca te ajuta si sa slabesti.

Citeşte şi  Dieta SECRETĂ a lui Lionel Messi. Ce e BUN şi ce EVITĂ starul de la FC Barcelona

Pentru ca vara se apropie cu pasi repezi, iar pietele se umplu de legume proaspete in fiecare zi, acum veti avea oportunitate de a va gati cateva supe extrem de gustoase si care va vor ajuta sa va mentineti silueta si chiar sa pierdeti din kilogramele acumulate in plus. Mai exact, 10 kilograme in 10 zile!

Ca sa functioneze aceasta dieta, supele trebuie sa contina o cantitate destul de mare de proteine. De preferat ar fi sa contina ou sau carne cu oase. Trebuie evitata grasimea animala si trebuie gatite de preferinta cu ulei extravirgin de masline. Condimenteaza-le de preferinta cu verdeturi si plante aromatice si cu cat mai putina sare.

Citeşte mai mult pe studentie.ro