Dieta franţuzează: Mănânci bine, dar puţin şi slăbeşti

Dieta franțuzeastă îți permite să mănânci variat, dar în cantități mici. Ai voie chiar și ciocolată cu lapte, însă doar o pătrățică. La început, nu va fi ușor să te obișnuiești să mănânci puțin. Vei mânca bine, preparate pline de savoare, în cantități mici și le vei spune „Au revoir!" kilogramelor care îți dau bătăi de cap.

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 08:39
Dieta franţuzează: Mănânci bine, dar puţin şi slăbeşti

Micul dejun

O zi, vei mânca la prima masă a zilei o omletă cu mărar, ardei și ciuperci. Fă o omletă dintr-un ou, puțin mărar, jumătate de ardei roșu și două ciuperci; adaugă puțin piper și un praf de sare. Pune omleta pe o felie de pâine făcută din maia. Ai voie și un pahar de lapte (150 de ml de lapte proaspăt).

În altă zi, vei consuma la micul dejun doar un milkshake de banane și pere (făcut dintr-o banană și o pară. Bagi fructele pentru un minut la blender și apoi pui totul într-un pahar. Adaugi și 50 de ml de lapte).

Gustare

10 boabe de struguri (în ziua cu ompletă), iar în ziua cu milkshake poți mânca la gustare pe lângă struguri și 50 de grame de cașcaval.

Citeşte şi  Avem sau nu nevoie de carbohidraţi în dieta noastră? Medicii trag semnale de alarmă

Prânz

Alege o supă cremă de roșii sau o supă de linte (150 de grame). O zi optează pentru un fel,iar în cealaltă pentru celălalt fel, dar poți mânca și un dovlecel făcut la cuptor peste care razi puțină brânză, puțin usturoi, dar și busuioc. În ziua cu linte, înlocuiește dovlecelul cu un pește umplut cu legume (cu ardei, roșii, ceapă, pătrunjel) preparat la cuptor.

Gustare

Ai voie puțină nucă cu 100 de ml de iaurt.

Cina

Poți opta pentru o salată de creveți, câțiva raci fierți ori o friptură de vită. Nu mânca mai multe zile același fel de mâncare. De asemenea, poți opta și pentru două felii de brânză cu câteva felii de măr.

O dietă cu adevărat delicioasă. Niciodată nu a fost mai simplu ca acum să slăbești!

Descoperă o dietă în care poți mânca orice și să slăbești