Dieta O2: Fii în formă primăvara asta, fără să numeri calorii

O noua dieta iti promite o multime de avantaje, cum ar fi incetinirea procesului de imbatranire, mai multa energie pentru organism si, bineinteles, pierderea in greutate. Toate acestea fara sa fii nevoita sa numeri caloriile si fara sa sacrifici gustul alimentelor preferate.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 10:23
Dieta O2: Fii în formă primăvara asta, fără să numeri calorii

Dieta O2, conceputa de nutritionista Keri Glassman, spune ca poti sa slabesti si sa te bucuri de toate beneficiile enumerate mai sus.

Planul de 32 de zile al lui Keri Glassman are in centru scara ORAC (oxygen radical absorbance capacity – capacitatea de absorbire a radicalilor oxigenului), un etalon care iti spune cat de bogat este un aliment in antioxidanti. Cu cat scorul ORAC este mai mare, cu atat mai bine.

Citeşte şi Slabire rapida: 4 plante miraculoase care topesc kilogramele. Bazează-te pe ajutorul lor!

Urmand acest plan alimentar, tu numeri punctele ORAC, nu caloriile. In dieta O2 mananci mai multe alimente de top situate pe scara ORAC, printre care legume, verdeturi, anghinare, afine, somon, ierburi aromatice, condimente; si ideal ar fi sa mananci mai putine alimente situate la baza scalei ORAC, cum ar fi alimentele prajite, produsele de patiserie, bomboane si bauturi carbogazoase.

Ce ai voie si ce nu ai voie sa mananci in dieta O2

Poti sa mananci trei mese pe zi cel putin o gustare pe zi.

Sunt interzise: alimentele prajite, alimentele de la patiserie, alimentele procesate cu mult zahar si multe grasimi, carnurile procesate care sunt bogate in grasimi, bauturile acidulate, indulcitorii artificiali, grasimile trans si siropul de porumb bogat in fructoza.

Citeşte şi Dieta violet: Află cum slăbeşti după principiul culorilor

Ce este un punct de pe scara ORAC?

Este nivelul antioxidant al unui produs alimentar, bazat pe scara ORAC. Aceste puncte insumeaza radicalii liberi, luptand impotriva multor „atacuri”, de la riduri si senzatia de oboseala de la nivelul creierului, pana la cancer si boli de inima. In plus, prin virtutea antioxidantilor lor, alimentele bogate in puncte ORAC te ajuta automat sa scapi de kilograme si sa arati fabulos.

Citeste mai mult pe feminis.ro.