Dieta stewardeselor: slăbeşti 4 kg în 7 zile

Mai puțin recomandată de medici, din cauza numărului foarte mic de calorii și a substanțelor nutritive, dieta stewardesă este la modă de prin anii '50. Cu ea, poți să slăbești până la 4 kilograme în 7 zile.

RomaniaTV.net
18 nov. 2016, 11:13
Dieta stewardeselor: slăbeşti 4 kg în 7 zile

Elementele de bază ale dietei

Componenta cheie a acestei diete este supa de varză. În prima zi de cură, trebuie să mănânci cât de multă supă dorești și orice fruct, fără banane, să bei apă, ceai neîndulcit, suc de afine.

În a doua zi, mănânci supă, împreună cu legume gătite la abur și un cartof copt cu unt.

Ziua a treia implică doar supă, fructe și legume. În ziua a patra, mănânci până la opt banane, supă și lapte degresat, iar în a cincea, șase roșii, 200 g carne de vită sau de pui fără piele, făcută la grătar, și cel putin un bol de supă.

În a șasea zi, mănânci carne, împreună cu legume gătite la abur, iar în ultima zi poți mânca supă, legume gătite la cuptor și orez brun.

Citeşte şi  Dieta cu ciocolată neagră. Slăbeşti 7 kg în 14 zile

Ține dieta doar 7 zile

Specialiștii avertizează că nu ar trebui să ții această dietă mai mult de o săptămână, din cauza numărului foarte limitat de calorii și lipsa nutrimenților esențiali. Dacă nu vrei să pui pe tine înapoi greutatea pe care ai pierdut-o în timpul săptămânii, va trebui să tranzitezi într-o dietă mai sănătoasă, cu puține calorii, dar suficiente cât să-ți dea energia de care ai nevoie.

Cu ce efecte secundare te-ai putea confrunta

Din cauza conținutului caloric scăzut al dietei stewardeselor, poți avea dificultăți de concentrare și să te simți slăbită și amețită. De asemenea, mai mult ca probabil, îți va fi foame. În acest caz, optează pentru o dietă care nu exclude niciun grup de alimente, care nu promite că pierzi mai mult de 1-2 kilograme pe săptămână. Pe lângă dietă, important este să faci și mișcare și să menții schimbările în dietă și după ce scapi de kilogramele nedorite.

Dieta călugărilor japonezi: Slăbești 10 kg în 10 zile