Din ce a ajuns să facă bani Dana Războiu după 17 ani de televiziune! Ocupația pe care o are i-a adus un trai de vis

Dana Războiu a fost timp de 17 ani persoana care apărea zilnic în fața noastră la pupitrul știrilor, însă aceasta a decis că este momentul să facă o schimbare. Iată cu ce se ocupă acum celebra știristă.

21 ian. 2024, 11:01
Din ce a ajuns să facă bani Dana Războiu după 17 ani de televiziune! Ocupația pe care o are i-a adus un trai de vis

Dana Războiu a dedicat 17 ani din viața ei televiziunii, dar a hotărât să facă o schimbare radicală în ceea ce privește cariera sa. Ea a renunțat la lumea televiziunii și nu s-a mai uitat înapoi, optând pentru o direcție cu totul nouă. Motivul acestei schimbări a fost dragostea pentru cei doi copii ai săi.

Citește și: Anghel Damian, despre Mădălina Ghenea: „Orice bărbat are fantezia asta”. Iubitul lui Theo Rose a făcut mărturisiri surprinzătoare

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Dana Războiu, cândva iubită de telespectatori, a părăsit pupitrul știrilor în favoarea celor doi copii din două căsătorii diferite. Decizia sa s-a dovedit a fi inspirată, deoarece noul ei drum îi aduce venituri semnificative.

După retragerea din televiziune, Dana Războiu a ales să facă o schimbare majoră în cariera sa. Fosta știristă s-a reorientat, avându-l drept sursă de inspirație pe fiul ei cel mare. În prezent, fosta vedetă de la TVR s-a transformat într-un antreprenor de succes. Mai exact, Dana Războiu a inițiat cel mai mare proiect de robotică din țară, întrucât fiul său este pasionat de acest domeniu.

Cu toate acestea, sursele principale de venit pentru ea provin din investițiile pe marile burse ale lumii. Fosta jurnalistă se bucură de independența financiară și este fericită să le ofere copiilor săi o viață lipsită de griji.

„Având în vedere că am fost jurnalist de TV timp de 17 ani, sunt foarte obişnuită să citesc şi să adun informaţii despre tot ce mişcă, de la companii la antreprenori, astfel am descoperit că îmi place foarte mult partea aceasta de cercetare din domeniul investițiilor.Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt.

Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise. Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii. Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău”, a explicat Dana Războiu, conform Pro TV.

Citește și: Salarii mai mari cu 20% pentru această categorie de români! Când va avea loc majorarea