Dinamo şi-a luat mijlocaş din Serie A. Edgar Alvarez a semnat pe un sezon cu „câinii”

După şapte sezoane petrecute în campionatul Italiei, mijlocaşul Edgar Alvarez, din Honduras, a semnat un contract pe un sezon cu FC Dinamo.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 14:08
Dinamo şi-a luat mijlocaş din Serie A. Edgar Alvarez a semnat pe un sezon cu „câinii”

Mijlocaşul Edgar Anthony Reyes Alvarez, ultima oară la Palermo, a semnat un contract pe un an cu FC Dinamo, miercuri seară urmând să efectueze primul antrenament sub comanda tehnicianului italian Dario Bonetti.

Într-o declaraţie pentru site-ul oficial al FC Dinamo, Alvarez s-a declarat extrem de bucuros să ajungă la Dinamo şi a precizat că este nerăbdător să debuteze în tricoul „câinilor”. „Mi-am propus să realizez lucruri importante cu noua mea echipă.Sper din toată inima ca experienţa acumulată în campionatul italian să mă ajute la îndeplinirea obiectivelor pentru acest sezon. Nu sunt un fan al declaraţiilor, vreau rezultate, iar în momentul de faţă obiectivul numărul 1 al meu şi al echipei este calificarea în grupele Europa League”, a declarat jucătorul.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a evoluat în ultimele şapte sezoane în campionatul Italiei. El a jucat în 150 de meciuri în Italia şi a marcat şapte goluri. A fost legitimat pe rând la Cagliari, AS Roma, Messina, Livorno, Pisa, Bari şi Palermo.