Divorţ şoc în showbiz. O prezentatoare TV şi-a părăsit soţul după 14 ani de căsătorie

După 14 ani de mariaj şi 17 ani de relaţie, Maria Simion, prezentatoarea emisiunii "Wonderlife" de la Antena Stars, şi soţul ei divorţează. "Suntem ca nişte străini. Eram singuri în doi", a spus ea la Agentul VIP.

26 iun. 2014, 18:22
Divorţ şoc în showbiz. O prezentatoare TV şi-a părăsit soţul după 14 ani de căsătorie

„Decizia am luat-o eu”, a mai spus prezentatoarea care este de acord că vina este atât a ei, cât şi a soţului său, scrie libertatea.ro.

„Suntem din ce în ce mai ocupaţi. Am luat-o pe drumuri separate”, a explicat Maria Simion motivul divorţului. Aceasta a adăugat că proiectele separate pe care ea şi partenerul ei de viaţă le-au dezvoltat în ultima perioadă i-a ţinut din ce în ce mai departe unul de celălalt. „Lucrurile scârţâiau de câţiva anişori”.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul divorţului lui Dinu Patriciu. Ce au decis judecătorii

Cu toate acestea, cei doi locuiesc în continuare în aceeaşi casă şi sunt încă buni prieteni de dragul fetiţei lor.

„Am încercat de mai multe ori să remediem, dar nu s-a mai putut. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi asum partea mea de vină. A fost primul meu iubit. În cei 17 ani de când suntem împreună, ne-am certat de 3 ori, şi asta numai cu «M-am supărat pe tine»”, a mai spus Maria Simion.

Citeşte şi IEFTIN ŞI RAPID: România a devenit paradisul DIVORŢURILOR pentru STRĂINI

„Ne-am aşezat la o masă, acasă, copilul dormea, şi a fost o discuţie fără reproşuri, fără scandal, ca între doi oameni maturi. Decizia am luat-o eu, dar fiecare aştepta să spună celălalt. Ajunsesem să ne evităm”, a explicat Maria Simion cum a decurs momentul în care ea şi soţul ei au decis că este momentul să pună capăt căsniciei de 14 ani.