Doi dintre cei trei avocaţi din „Cazul Caracal” au murit! „Gheorghe Dincă ne-a blestemat să murim în chinuri grele!”

Situaţie halucianantă legată de "Cazul Caracal": persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor rând pe rând. Din cei trei avocaţi blestemați de Gheorghe Dincă, doar Carmen Obârşanu mai este în viaţă.

20 mai 2023, 20:37
Doi dintre cei trei avocaţi din „Cazul Caracal” au murit! „Gheorghe Dincă ne-a blestemat să murim în chinuri grele!”
Doi din cei trei avocaţi din "Cazul Caracal" au murit! "Gheorghe Dincă ne-a blestemat să murim în chinuri grele!"

Doi din cei trei avocaţi din „Cazul Caracal” au murit! Gheorghe Dincă este principalul suspect într-un dosar în urma căruia două tinere, Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani) au dispărut. Găsit vinovat de răpire, viol și omucidere, Gheorghe Dincă a lansat o serie de blesteme la adresa celor pe care i-a considerat vinovați de condamnarea sa.

„Știu sigur că Gheorghe Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”, a declarat Carmen Obârșanu pentru Impact.

Citeşte şi: „Monstrul din Caracal” s-a pocăit. Gheorghe Dincă a primit botezul penticostal chiar în penitenciar

Marian Voinea, cel de-al patrulea avocat din oficiu al celui numit de întreaga presă drept „Monstrul din Caracal”, a murit la sfârșitul anului trecut, se pare din cauza unor probleme cardiace, iar judecătoarea Diana Cotoi a decedat la finele lunii aprilie, fiind înmormântată în satul natal, Pojogeni, din Târgu Cărbunești, județul Gorj.

„Nu mă tem de blestemele lui. Eu sunt așa, mai aparte, ca să nu folosesc alte cuvinte, și nu cred că se pot lipi sau lăsa influențată de efectele unor cuvinte grele, spuse în momente grele din viața sa, fie el și acuzat de fapte dintre cele mai oribile”, a mai adăugat avocata familiei Luizei Melencu.

Citeşte şi: Cazul Caracal. Câţi bani au obţinut autorităţile după ce au vândut bunurile lui Gheorghe Dincă. Casa monstrului din Caracal, scoasă la licitaţie

„Gheorghe Dincă va muri pe patul pușcăriei. Nu are niciun alt viitor, dacă se poate vorbi de vreun viitor în cazul său!”, a mai spus Carmen Obârşanu.