Doliu în familia Biancăi Drăguşanu. S-a stins din viaţă: „Aşa o să îmi amintesc de tine: zâmbind”

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după anunțul morții Elisabetei, o prietenă foarte bună din Căla. Eli, așa cum o numeau amicii, s-a stins fulgerător, zilele trecute, după ce s-a luptat cu o boală cruntă. 

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 06:51
Doliu în familia Biancăi Drăguşanu. S-a stins din viaţă: „Aşa o să îmi amintesc de tine: zâmbind”

Pe pagina ei de facebook, mama Biancăi a distribuit detalii despre înmormântare, iar pe pagina decedatei a postat mai multe emoticoane triste la mesajele de condoleanțe, dar și la o melodie intitulată „Amintiri”, intrepretată de Cristi Minculescu, preferata decedatei.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Așa o sa îmi amintesc de tine: zâmbind oricât de dificila ar fi fost o zi, sau o perioada. Ai trecut peste toate zâmbind, oricât de greu ți-a fost. De acum ne vei zâmbi din cer. Nu te voi uita niciodată om minunat. Drum lin spre cer!, s-a scris pe pagina de omagii dedicată lui Eli.

De-a lungul timpului, mulți prieteni și cunoscuți au murit. A rămas în urma lor, vie, doar durerea pe care familia, prietenii, colegii o simt, dar și amintirile. Acum, Eli, fără să vrei și fără să vrem, lași în urma ta amintirea unui zâmbet cald, chiar și atunci când poate numai tu știi ce greutăți îți măcinau sufletul. Până când ne vom reîntâlni… cândva, undeva… Rămas bun, om fain!”, au mai scris amicii îndurerați.

Bianca Drăguşanu, despre starea de sănătate a mamei sale

Madi, mama Biancăi Drăguşanu a trecut printr-o perioadă dificilă, în urmă cu trei ani, când a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din fericire, după intervenţia chirurgicală suferită, s-a vindecat, însă trebuie să meargă la controale, pentru ca boala să nu recidiveze.

Vedeta a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale şi a mărturisit că urmează să o ducă la control, deoarece boala poate apărea din nou. „Pe mama urmează să o duc la un control, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a dat nicio variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am.

În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri