Doliu în showbizul românesc. Vedeta a transmis mesajul trist pe Facebook

Ramona Lăzuran traversează o perioadă dificilă în viață ei după ce una dintre persoanele dragi ei a încetat din viață. Cunoscuta vedetă și-a pierdut bunicul, transmițând un mesaj emoționant de condoleanțe pentru cel care a învățat-o numeroase lucruri în copilărie.

17 apr. 2020, 13:03
Doliu în showbizul românesc. Vedeta a transmis mesajul trist pe Facebook

Bunicul Ramonei Lăzuran s-a stins din viață, iar vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online, scriind că și-a rugat bunicul ”să mai aștepte”, numai că acesta ”nu a mai putut”.

„Toate serile copilăriei mele au fost râsete și fericire în casa lor, pe brațele lor… L-am rugat să mai aștepte… N-a mai putut”, a scris Ramona Lăzuran pe pagina sa de Facebook în dreptul unei imagini în care apare alături de bunicii ei.  

 

„Odihnește-te în pace bunicule! Am avut șansa să beau un pahar de vin cu tine ultima dată. Ai trăit 90 de ani frumoși. Ne vei lipsi enorm și glumele tale amuzante, la fel”, a transmis şi Stelian Lăzuran, fratele vedetei, pe pagina sa de socializare.

 

Câteva ore mai târziu vedeta a publicat o fotografie în care este îmbrăcată în totalitate în negru, stă în mașină și are un buchet de flori pentru regretatul ei bunic care a decedat la vârsta de 90 de ani. „Florile lui preferate”, a fost mesajul publicat de Ramona Lăzuran referindu-se la florile de liliac mov și alb.

Ramona Lăzuran a mărturisit, mai demult, că un copil îți poaye schimba viața, din toate punctele de vedere, prioritățile devenind cu totul altele. La vremea respectivă, vedeta a recunscut că nu are nevoie de bonă pentru a fi o mamă și o gospodină perfectă.

„O data cu nasterea unui copil ti se schimba complet viata, din toate punctele de vedere. Si prioritatile, in acelasi timp. Fac de toate in casa. Nu am bona, menajera, asa ca incerc sa ma descurc cum pot. Incerc sa am grija de Maya si sa imi tin si casa curata si sa fac si cate o lingura de mancare gatita. Nu exista saptamana sa nu fac cate o supa de pui, mancarea preferata a Mayei. Cand am cate o emisiune sau evenimente, ma ajuta soacra mea si are grija de ea”, a spus Ramona.