Doliu la Federaţia Română de Fotbal! S-a stins din viaţă: „Fotbalul a reprezentat, încă din copilărie, o pasiune”

Tristeţe mare la Federaţia Română de Fotbal, după ce Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, a încetat din viață.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 08:01

Roxana s-a specializat în drept sportiv, de-a lungul carierei sale și – de aproximativ cinci ani – făcea parte din comisiile jurisdicționale ale FRF. Avea un cabinet de avocatură din anul 2003.

Citeşte şi: FOTBAL UTA dă în judecată FRF la TAS: „Nu se poate să joace doar 6 echipe şi celelalte să intre în vacanţă”

În anul 2013, Roxana Diaconu a început specializarea pe Dreptul Sportiv, iar începând cu anul 2015 a devenit membră în Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal, informează antena3.ro

Roxana Diaconu: ”Pare neobișnuit pentru o femeie…”

Regretata avocată Roxana Diaconu povestea, în trecut, în cadrul unui interviu, faptul că sportul a fost mereu un hobby pentru ea, îndrăgit fiind și de familia sa.

Roxana Diaconu mărturisea că a fost îndrăgostită de fotbal încă din copilărie, chiar dacă o astfel de pasiune părea neobișnuită pentru mulți dintre cei care o cunoșteau, fiind femeie. Asculta meciurile de fotbal la radio și, de foarte multe ori, era prezentă chiar în tribune pentru a urmări partidele din sportul preferat.

”Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana Diaconu într-un interviu din anul 2018. 

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Gigi Becali, interzis pe încă un stadion. „Pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el!”