Domnica Cemortan, moldoveanca implicată în tragedia de pe vasul Concordia, va fi dată în judecată VIDEO

Continuă seria ameninţărilor între căpitanul navei Costa Concordia, care a naufragiat în 2012 şi s-a soldat cu 32 de morţi, şi fosta sa amantă, moldoveanca Domnica Cemortan.

03 oct. 2014, 13:44
Domnica Cemortan, moldoveanca implicată în tragedia de pe vasul Concordia, va fi dată în judecată VIDEO

După ce balerina a dezvăluit că Schettino a avut grijă să fugă printre primii de pe vas, fostul căpitan a trecut la contraatac. A ameninţat că o va da în judecată pe tânără. Francesco Schettino, inculpat pentru naufragiul vasului de croazieră Costa Concordia, îşi va da în judecată amanta, pentru calomnie, potrivit România TV.

Vezi şi IMAGINI DRAMATICE din interiorul pachebotului Costa Concordia, naufragiat în 2012 GALERIE FOTO

Schettino a luat această decizie după ce Domnica Cemortan, balerina care i-a sucit minţile, a povestit presei că fostul căpitan a avut grijă să fugă printre primii de pe navă, în timp ce zeci de oameni mureau. El i-a cerut Domnicăi şi unui alt apropiat, să urce cu el pe puntea vasului pentru a fi salvaţi cu elicopterul.

Citeşte şi Moldoveanca implicată în tragedia Costa Concordia ameninţă cu dezvăluiri incendiare

În loc să aibă grijă să îşi evacueze miile de pasageri şi echipajul, Schettino încerca să îşi salveze propria viaţă, şi pe cea a iubitei sale. Mai mult, Schettino a avut grijă ca de pe vas să fie luat, tot cu elicopterul, un obiect voluminos. Moldoveanca a refuzat să spună despre ce a fost vorba.

Pachebotul de lux Costa Concordia a naufragiat pe 13 ianuarie 2012. Moldoveanca şi comandantul au fost acuzaţi în presa italiană pentru tragedia soldată cu 32 de morţi.

Citeşte şi Domnica Cemortan, în mijlocul unui scandal politico-sexual la Chişinău

„Nu văd legătura dintre relaţia mea cu el şi moartea celor 32 de oameni… Eu am murit de două ori atunci, pe 13 ianuarie… De ce îmi spui de cei 32 de oameni care au murit? De ce mă acuzi de moartea lor? Toţi îmi spun că au murit 32 de oameni. Şi eu aproape am murit. Ce vreţi voi, italienii, de la mine?”, a izbucnit moldoveanca.

Iniţial, Domnica Cemortan a negat că ar fi avut o relaţie cu Schettino şi chiar a ameninţat presa italiană cu procese pentru calomnie.