Donald Trump, anunţ după a fost internat din cauza COVID-19. „Sunt imunizat. Dacă vă uitaţi la Joe Biden, tuşea îngrozitor”

Președintele american Donald Trump a anunţat duminică că este "imunizat" față de noul coroanvirus, după ce medicul său a explicat că nu mai există riscul ca liderul de la Casa Albă să transmită virusul.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 17:24
Donald Trump, anunţ după a fost internat din cauza COVID-19. „Sunt imunizat. Dacă vă uitaţi la Joe Biden, tuşea îngrozitor”

„Se pare că sunt imun, pentru că, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru scurt timp, poate pentru viață. Nimeni nu știe cu adevărat, dar sunt imun”, a spus Donald Trump, într-un interviu telefonic la postul Fox News, conform Hotnews.

„Aveți un președinte imun (…). Astăzi aveți un președinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul său ca adversarul său”, a adăugat Trump, făcând referire la contracandidatul său democrat Joe Biden.

Donald Trump nu mai este infectat cu COVID. Anunţul medicului preşedintelui

Problema imunității la noul coronavirus are însă multe necunoscute: nu cunoaștem cu precizie gradul de protecție oferit de anticorpi și nici durata vreunei imunități.

De asemenea, Trump a sugerat că Joe Biden, adversarul său democrat, ar fi putea fi bolnav.

„Dacă te uiți la Joe, ieri (sâmbătă) tușea îngrozitor, atunci își lua masca, apoi tușea ..”, a spus Trump.

„Nu știu ce înseamnă asta, dar presa nu a vorbit prea mult despre asta”, a adăugat preşedintele american.

Donald Trump, prima apariţie după ce s-a infectat cu coronavirus. „Mă simt minunat. Vaccinul va ajunge într-un timp record” VIDEO

Echipa de campanie a lui Joe Biden publică zilnic rezultatele testelor Covid, care au fost negative până acum.

Donald Trump a susținut sâmbătă primul său eveniment public de la ieșirea din spital. El le-a vorbit susținătorilor săi de la balconul Casei Albe în ceea ce părea a fi asemănător unui miting electoral.

Premieră în Europa. Institutul Matei Balş testează tratamentul cu anticorpi luat de Donald Trump împotriva coronavirusului

Trump reia campania electorală la începutul săptămânii, iar ritmul promite să fie intens: Florida -luni, Pennsylvania – marți, Iowa – miercuri.

AstraZeneca a primit 486 de milioane de dolari pentru a dezvolta un tratament asemănănător celui administrat lui Donald Trump