Două avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava VIDEO

Incident pe Aeroportul Suceava. Două avioane Wizz Air s-au ciocnit ușor pe platforma aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.

14 mart. 2023, 15:06

Un incident care putea să aibă urmări grave s-a produs marți pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Două avioane ale companiei Wizz Air care se aflau pe platforma aeroportului s-au ciocnit ușor, aripa unui avion lovind partea de spate a celuilalt, anunță Monitorul de Suceava.

Sursa foto: newsbucovina.ro

Unul dintre avioane urma să opereze zborul din Suceava spre Dortmund. În urma impactului zborurile au fost anulate, iar pasagerii au fost debarcați din avioane.

Citește și: Zboruri Wizz Air suspendate către și dinspre Chișinău. „Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu”

 

Wizz Air suspendă zborurile din România spre cinci destinații din Europa

Wizz Air suspendă zborurile spre cinci destinații din Europa. Este vorba despre zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu, potrivit Fanatik.

Ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. Șansele de a fi reluat zborul la final de an este unul foarte mic, având în vedere că aceasta nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

Citește și: FOTO! Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion! Compania low-cost s-a confruntat cu o problemă șocantă pentru lumea civilizată și le-a dat un mail de „kind reminder” tuturor pasagerilor!

O a doua destinație pe care compania Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, din Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023.

De asemenea, Wizz Air suspendă zborul Sibiu – Madrid în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

Citește și: Cea mai scumpă vacanță de Ziua Îndragostiților. Pentru ce a plătit un cuplu de români 45.000 euro

Wizz Air va renunța și la zborurile de la Iași spre Bari. Ultimul zbor va fi efectuat pe 21 martie 2023 și se va relua pe 1 noiembrie 2023.

Ultima rută suspendată este cea dintre Cluj Napoca și Perugia, Italia, din mai 2023. Cursele ar putea fi reluate după data de 1 noiembrie 2023.