Dr. Monica Pop, despre creşterea imunității. Ce vitamină trebuie consumată în această perioadă

Doctorul Monica Pop a vorbit despre cum ne putem crește imunitatea în această perioadă. Medicul susține faptul că vitamina D3 trebuie luată în permanență în această perioadă.  

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 06:16
Dr. Monica Pop, despre creşterea imunității. Ce vitamină trebuie consumată în această perioadă

Doctorul Monica Pop susține faptul că românii au probleme în general cu imunitatea din cauza alimentației, dar și a stresului foarte mare.

Citește și: Avertismentul medicilor de la „Matei Balş”: Testele de coronavirus vândute pe internet pot da rezultate FALSE

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei” , a declarat medicul la Antena3.

De asemenea, doctorul a atras atenția asupra vitamei D3, care reprezinta un factor foarte bun de ridicare a imunității.

”Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”,  a explicat Monica Pop.